Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tarthatom magam...

Mennyire tarthatom magam szerencsésnek, hogy az anyósomék úgy tekintenek, mintha a lányuk lennék?

Figyelt kérdés
Pár éve vagyok köztük, most van egy négy és fél hónapos kisbabánk, a terhességem alatt is gyakran ők főztek, most hogy meg van a kicsi nekem nem kell szinte semmit csinálni, esetleg néha a konyhába elmosogatni,mert a főtt kaját is náluk főzik és úgy hozzák át, mindig azt amit én ehetek,mivel szoptatom még a babát.Most nekem szerencsém van vagy gyakori az ilyen eset.Mindig azt mondják, ha bármi bánt, ha lenne lányuk, őt sem szeretnék jobban, mint engem. Akkor vigyáznak a kicsire, amikor kérjük.Ezek után mit mondhatnék,lehet egy rossz szavam is, egyáltalán szabad ilyen embereket megbántani vagy nem tisztelni?

2011. dec. 22. 22:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De jó neked! Irigylem az ilyet. Szerintem örülj neki, hogy jól kijöttök egymással. Régen az én anyósom is hasonló volt. 12 évig így éltünk, békességben. Aztán meghalt apósom és anyós hirtelen sárkánnyá változott. 3 éve próbálja elérni, hogy a férjem állandóan csak vele foglalkozzon, meg folyton csak bosszant minket.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy örülj a jó kapcsolatnak ameddig csak lehet. Talán nálatok ez végig ilyen marad és akkor Te nagyon szerencsés nő vagy!

2011. dec. 26. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!