Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartanátok október végén az esküvőt?
a miénk okt 30-án volt,szerencsére szuper napsütéses idő volt, a képek csodásak lettek a színes levelek miatt,ja és csomó kedvezményt is kaptunk,annyira kívül esett mféle "szezonon"(báli,esküvői)
de persze ez lutri,h vajon milyen idő lesz,de ez kb. nyáron is az sokszor...
Szia!
Nekünk 2011.11.11- én volt. Pont úgy sikerült, ahogy elterveztük. Meleg nem volt, de gyönyörűen sütött a nap. Naplementekor volt a templomi és sötétben fotóztak utána. Nagyon hangulatos volt. Azt sem bántam volna, ha zuhog a hó.:)
Hosszú, csipkés ujjú ruhám volt,mindenhol kálák és őszirózsák. Életem egyik legszebb napja volt.
Lehet, hogy ül valaki a gépe előtt, és vérben forgó szemekkel kiabálja a gép előtt, hogy "nem igaz, nem lehet igaz, hazudtok!" :D
Itt a linkje az aznapi időjárásnak. Pécsett volt. Mutatja, hogy nem esett. De a foknak nem kell hinni, mert nem annyi volt, hanem egy tizessel több. [link]
nekünk meg Szentlőrincen lesz!!! :)
(aki nem ismerős: Pécstől 20km! :) )
:D
Teljesen kiakadtam tegnap este, a lepontozós szórakozók miatt, hasonló okokból. Szerintem az illető nincs egyedül, kalákában csinálják.
Erősen gondolkodom azon, hogy keresek egy másik közösségi oldalt, pedig itt vagyok már kb. 2 éve, de úgy látszik ez már az "alacsony értelmi színvonalú" emberek játszóháza lett. (Tisztelet a kivételnek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!