Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tartanátok október végén az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartanátok október végén az esküvőt?

Figyelt kérdés
konkrétan október 27 van számtásban
2012. ápr. 15. 17:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

a miénk okt 30-án volt,szerencsére szuper napsütéses idő volt, a képek csodásak lettek a színes levelek miatt,ja és csomó kedvezményt is kaptunk,annyira kívül esett mféle "szezonon"(báli,esküvői)

de persze ez lutri,h vajon milyen idő lesz,de ez kb. nyáron is az sokszor...

2012. ápr. 15. 20:44
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Tavaly október 22-én volt. Csodás napsütés, és meleg volt! :)
2012. ápr. 15. 21:01
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm, végre pár biztató válasz! :)
2012. ápr. 15. 22:17
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Nekünk 2011.11.11- én volt. Pont úgy sikerült, ahogy elterveztük. Meleg nem volt, de gyönyörűen sütött a nap. Naplementekor volt a templomi és sötétben fotóztak utána. Nagyon hangulatos volt. Azt sem bántam volna, ha zuhog a hó.:)

Hosszú, csipkés ujjú ruhám volt,mindenhol kálák és őszirózsák. Életem egyik legszebb napja volt.

2012. ápr. 16. 17:53
 15/23 anonim ***** válasza:
öcséméknek dec. 6 volt, és nagyon szép volt :)
2012. ápr. 16. 19:03
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Milyen beteg elme szórakozik a lepontozással? Nem ért egyet azzal, hogy aznap jó időnk volt? Vagy csak szimplán nem tetszik neki, hogy ősszel is lehet meleg?
2012. ápr. 16. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: ezt én is kérdezhetném. Mennyire nem hasznos válasz az, hogy a szüleim esküvőjén okt. végén IGENIS meleg volt, és jó idő és nem fagyott meg senki? Én örülnék ilyen válasznak.
2012. ápr. 16. 21:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ül valaki a gépe előtt, és vérben forgó szemekkel kiabálja a gép előtt, hogy "nem igaz, nem lehet igaz, hazudtok!" :D

Itt a linkje az aznapi időjárásnak. Pécsett volt. Mutatja, hogy nem esett. De a foknak nem kell hinni, mert nem annyi volt, hanem egy tizessel több. [link]

2012. ápr. 16. 21:25
 19/23 A kérdező kommentje:

nekünk meg Szentlőrincen lesz!!! :)

(aki nem ismerős: Pécstől 20km! :) )

2012. ápr. 16. 21:50
 20/23 anonim ***** válasza:

:D

Teljesen kiakadtam tegnap este, a lepontozós szórakozók miatt, hasonló okokból. Szerintem az illető nincs egyedül, kalákában csinálják.

Erősen gondolkodom azon, hogy keresek egy másik közösségi oldalt, pedig itt vagyok már kb. 2 éve, de úgy látszik ez már az "alacsony értelmi színvonalú" emberek játszóháza lett. (Tisztelet a kivételnek!)

2012. ápr. 17. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!