Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van aki 2012 nyár végén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki 2012 nyár végén tartja az esküvőjét? Augusztus, szeptember, október?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 14:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Augusztus 11-én lesz az esküvőm...Miért?
2012. jan. 1. 14:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én elején .. áprilisban.
2012. jan. 1. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
Én tartanám, de már nincs kivel. Exemmel 2012 szeptemberére terveztük, de sajnos egy ribi átalakította a naptárunkat...
2012. jan. 1. 14:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is nyár végén tartom :)Hol tartasz első válaszoló a szervezésben?
2012. jan. 1. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus 18. :)
2012. jan. 1. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

Nekem nem lesz nagy esküvőm,csak két tanús,Így nem sok gondom lesz.Jobban mondva egyszer,talán márciusban elmegyünk a kovácsműhelybe,hogy megbeszéljük magát az esküvői szertartást.Nem viccelek,tényleg kovácsműhelyben esküszünk.Skóciában van Gretna Green városkában..Telefonon már egyeztettünk,de személyesen is kell..(egyébként aki nézte a "Csengetett mylord" sorozatot,az ismeri is a városka nevét,mert az egyik jelenetben Miss Poppy is ott akart férjhez menni,ahogy Mr.Teddy is ott akarta elvenni a szobalányt)Utána néztünk ,hogy valóságban van ilyen,és kiderült,hogy csinálnak ott esküvőt.(+ összegért,még skótszoknyát is adnak a vőlegénynek..)Mivel valami egyedit akartunk így erre esett a választásunk..(nem sokan mondhatják el,hogy ilyen esküvőjük lesz)

2012. jan. 1. 15:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Jaj de jó ez! Én is egyedit de jót szeretnék!!!! Augusztus 18....hol tartasz a szervezésben?
2012. jan. 1. 15:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi augusztus elején tartjuk az esküvőt. Zenész lefoglalva, templom lefoglalva, polgárit megbeszéltük, de azt még nem lehet előre lefoglalni, csak előtte egy hónappal (falun lesz). Étteremben előzetes megbeszélés megvolt, a foglalót most januárban tesszük le. Karikagyűrűk a héten/jövő héten készülnek el (egyedi tervezésű, ötvös külön készíti, számunkra ez volt a legfontosabb, úgy voltunk vele, hogy erre az egyre nem sajnáltuk a pénzt, amúgy próbálunk spórolni). Virágostól már kértem árajánlatot a díszítésre, csokorra (de jó ismerős, úgyhogy abban maradtunk, hogy nagykeráron megkapok mindent, ez az ajándék tőle), fotóssal beszéltünk. A menyasszonyi ruhámat már megvettem, kiegészítők még nincsenek. Tanúkat felkértük. Meghívókat megterveztük, de még nem álltunk neki megcsinálni, mert még órapontosággal nem tudjuk, hogy mikor lesznek a szertartások, de már megvan a meghívandó emberek listája. Ami még hátravan az a frizurapróba, kozmetikussal beszélni, pontos időpontokat lefixálni, jegyesoktatásra eljárni (ezt én személy szerint nagyon várom, mert egy nagyon kedves, szimpatikus pap fog összeadni minket, és kíváncsi vagyok a beszélgetésekre), koszorúslányruhákat megvarratni, menyecskeruhát választani, vőlegény ruháját megvenni, kiegészítőket beszerezni, esküvői tortát megrendelni (a terv már megvan hozzá, meg a hely is, csak pontos rendelést nem adtunk még le) és készen is leszünk nagyjából. A nászút meg még annak a függvénye, hogy milyen cafeteriát kap a vőlegényem. Remélem semmit nem hagytam ki. Jó készülődést nektek is!
2012. jan. 1. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekünk szeptember 15én lesz!
2012. jan. 1. 16:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk szeptember 1-én lesz Balatonnál.

Megvan a helyszín, zenekar, vőfély. virágos, fényképész, de még nincs lefoglalva semmi, mivel karácsonykor tudtuk tisztázni az időpontot, holnap egyeztetek az anyakönyvvezetővel.

Ruhámat megvettem, meghívók terve kész, már csak a gyártás van.

2012. jan. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!