Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki 2012 nyár végén tartja az esküvőjét? Augusztus, szeptember, október?
első vagyok.
Nekem nem lesz nagy esküvőm,csak két tanús,Így nem sok gondom lesz.Jobban mondva egyszer,talán márciusban elmegyünk a kovácsműhelybe,hogy megbeszéljük magát az esküvői szertartást.Nem viccelek,tényleg kovácsműhelyben esküszünk.Skóciában van Gretna Green városkában..Telefonon már egyeztettünk,de személyesen is kell..(egyébként aki nézte a "Csengetett mylord" sorozatot,az ismeri is a városka nevét,mert az egyik jelenetben Miss Poppy is ott akart férjhez menni,ahogy Mr.Teddy is ott akarta elvenni a szobalányt)Utána néztünk ,hogy valóságban van ilyen,és kiderült,hogy csinálnak ott esküvőt.(+ összegért,még skótszoknyát is adnak a vőlegénynek..)Mivel valami egyedit akartunk így erre esett a választásunk..(nem sokan mondhatják el,hogy ilyen esküvőjük lesz)
Szia! Nekünk szeptember 1-én lesz Balatonnál.
Megvan a helyszín, zenekar, vőfély. virágos, fényképész, de még nincs lefoglalva semmi, mivel karácsonykor tudtuk tisztázni az időpontot, holnap egyeztetek az anyakönyvvezetővel.
Ruhámat megvettem, meghívók terve kész, már csak a gyártás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!