Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki 2012 nyár végén tartja az esküvőjét? Augusztus, szeptember, október?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 14:36
11/16 anonim válasza:
Ma 14:58
Ha a volt párod csak úgy otthagyott, mikor már esküvőt is terveztetek, talán jobban is jártál...
12/16 A kérdező kommentje:
Nekem nincs 24 ÓRÁJA h. megkérték a kezem...sehol sem járunk :) február 1 után kezdjük el szervezni....ugye nem késő?
2012. jan. 1. 21:45
13/16 anonim válasza:
nekem június 2. lesz. nem nyár vége ugyan, de gondoltam én is írok :) és gratulálok az eljegyzéshez :)
14/16 anonim válasza:
Nekünk is Augusztus 11én lesz, nagyjából meg van minden...vagyis mindent intéznek helyettünk mert nem vagyunk Magyarországon, csak az esküvő előtt két héttel fogunk érkezni :)
15/16 anonim válasza:
aug. 25. kinéztem mindent, fejben kész vagyok. vendéglista pipa. amúgy totál semmit nem intéztem még, most épp az étterem/terembérlés dilemmában vagyok... szenteste kérte meg a párom a kezem. ahhoz képest büszke vagyok, h ennyit haladtam :D
16/16 Zsebibaba86 válasza:
Nekünk Augusztus 18-án lesz:):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!