Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartanátok meg az efféle esküvőt (lagzit)?
Figyelt kérdés
Lagziban szinte nem is gondolkodok én!
Na de biztos lesznek sokan akik ellenem lesznek, de remélem kapok majd megértő hozzászólót is!
Párom félig roma, magyar vagyok!
Nekem kevés a normális családom, így azokat meghívnám akik normálisak de ő meg meghívná természetesen szinte az összes rokonát, és hát ők meg sokkal többen vannak!Ráadásul szüleim lehet rossz néven vennék hogy egyik oldalban kevés magyar a másikba pedig sok cigány szinte!
Esküvő meg lenne szűk családi??(tesók, szülők) De nekem pl 1 tesóm van, neki 5 még akkor is lennének vagy 20an ők, mi meg 6an
A lagziba meg lennénk vagy 40-50en érdemes lenne azt tartani???
2012. máj. 21. 22:10
11/13 anonim válasza:
Ha nem olyan cigányok, mint pl. ezek: [link]
akkor nem probléma! Ellenkező esetben viszont javasolnám a kéttanúst :D
12/13 anonim válasza:
De sok itt a rasszista ember! Amúgy erről annyit, hogy sok romungró, már ha ez nektek mond valamit,sokkal különbül él és viselkedik, mint néhány nagy magyar! Nemcsak lopós fajta létezik!
13/13 anonim válasza:
én cigány-magyar vegyes házasságból származok, szóval a bőrszín is kevert a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!