Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok
a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné
keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná
földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres
kiserőgyürüt vett.
21/72 A kérdező kommentje:
na és szerintetek a hagyományos értelemben vett kisérőgyürü nem igazi köves? mert sztem az! és igaza van annak aki azt irta hogy nem örökre szol. nem tudom állandoan hordani mert tönkremegy akkor hol van az örökké? és értsétek meg hogy van pénze nekem is van tehát nem vagyok anyagias. simán vehetnék magamnak.
22/72 anonim válasza:
2010. dec. 3. 18:56
Azt hittem, a gyűrű mögötti szándék számít, nem maga az anyag.
"ne értsetek félre nem a pénz miatt"
Ez már megdőlt.
2010. dec. 3. 18:56
24/72 A kérdező kommentje:
Igen szerelmes vagyok. De lehet más körökben mozgunk azért érted félre. Nekünk van pénzünk én nem szorulok őrá. Teljesen máson van a hangsuly. Hogy gondolja ő hogy örökre ha a gyürü is könnyen kopó nem időtállo? És neki (nekem is) annyi 100 ezer mint átlag embernek kb. 5000ft.
Erre nem tudok, mit mondani, én akkor se duzzognék a helyedben, mert egy eljegyzési gyűrű még nem biztosíték semmire se.Az enyém semmilyen köves se, ez egy fehárarany, de nagyon ízléses kis darab, csavart mintával.Ha lett volna rá pénzünk, se választottam volna gyémánt köveset, mert túlságosan elegánsnak tartom, én sokkal szolidabb vagyok ennél, ráadásul szerintem elég öregasszonyosak voltak ott, ahol néztük.
Ha még nem vagytok házasok, szerintem semmi beleszólásod nincs abban, hogy a testvéreit támogatja.Egy testvér az testvér, a mennyasszony meg vagy jön, vagy megy.
2010. dec. 3. 18:58
Szánalmas, undorító ember (?) vagy!!!!
2010. dec. 3. 18:59
"keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer"
Ehhez pofa kell!
Azért ne hasonlítsd már össze a kettőt!
2010. dec. 3. 18:59
Képmutató, kifele színlelő, sznob nőnek tűnsz, elképzelem az ismeretségi körödet is, ugyanilyen kaliberű emberekből állhat, mint te, akik előtt a megfelelni akarásoddal azt hiszed, mindent elérsz.Nem irigyellek, az biztos.
2010. dec. 3. 19:02
Értem én, hogy van pénzetek meg más körökben mozgunk, de te akkor is csak egy sznob liba vagy... -.-""" Azért a cirkónia mire megkopik,. a házasságotok már rég el lesz felejtve, főleg, ha már ilyeneken problémázol, akkor igazán nem hiszem, hogy holtomiglan-holtodiglan lesz, hacsak meg nem hal valaki pár éven belül. Ha annyira gazdagok vagyrok, vegyél magadnak egy ronda nagy gyémántot és hordd azt, nehogy kiszóljanak. És ne legyél ennyire kicsinyes. Te mennyit költöttél rá? Csak kíváncsiságból...
2010. dec. 3. 19:04
30/72 A kérdező kommentje:
A felesége vagyok. Azt hiszem van beleszólásom!Előtte is az élettársa voltam.
Kapcsolódó kérdések: