Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő olcsón, gyorsan, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő olcsón, gyorsan, és mégis emlékezetes bulival? Voltatok már ilyenen?

Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek osszátok meg a tapasztalataitokat, esetleg szívesen fogadok ötleteket a "low-budget" megoldásokra! Én csak azt szeretném, ha lenne egy esténk a családdal és a barátainkkal (Bp-en), vacsora és szállás nélkül, csak vmi hidegtállal, nasival, egy bérelt különteremben bulizva, polgári szertartás után. Egyedül az esküvői ruhához ragaszkodom a hagyományok közül (azt is lehető legolcsóbban megoldva az ízlésem határain belül).
2012. jan. 13. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Én még csak drága lagzikon voltam, de szívesen segítek. Ha vannak az ismerősi körötökben sminkes, fodrász, dj, esetleg zenész, szakács, cukrász akkor hamar olcsón kijöhettek. Azért szerintem a szertartásra érdemes egy fotóst hívni, előtte-utána pedig a barátaitok képei is igazán jók lesznek :D Ha a menyasszonynak esetleg rövid a haja, vagy bámulatos loknikat tud csinálni, ez esetben a fodrász elhagyható. Pár hajcsavaróra, (zselére) és sok sok hajlakkra lesz szükség. Vagy egy hajvasalóra/hajsütőre

+ sok sok lakkra. Én úgy gondolom, hogy szinte manapság már mindenkinek van egy-egy műkörmös/manikűrös barátnője aki szép kezet készíthetne ajándékba a nagy napra. A sminket egy ügyes kezű menyasszony is megoldhatja, és ráadásul annyi próba sminket csinálhat előtte amennyit csak akar. Jó, ha a buliban, vannak hangszórók, és be tudtok tenni előre megírt cd-ket. Csak letöltitek a zenéket (mulatós, pop, akármi) és rámásoljátok. Ezek szólhatnak a parti alatt. A nasik: lehet kapni kimérős pogácsákat, perceket, aprósüteményeket, stb. Viszonylag olcsón így meg lehet úszni, bár egy torta azért csak szép volna ;). Hidegtálakat pedig salátabárból rendelhettek. Egy kevés sült hús(drága). És sok sok saláta. Lehetnek még nyers paradicsomok, uborkák, retkek, saláták, répák, káposzták, hagymák felszeletve. (Ezt ti is megoldhatjátok. Illetve az aprósütiknél a pogit, perecet ti is süthetitek. Kenyeret ti is vehettek. Illetve pár szép gyümölcs is jól mutathatna.) Szerintem, ha előre foglaltok mindenhol, még lehet kedvezményekhez is juthattok. :) Sok sikert!

2012. jan. 13. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Ja és az italokat feltétlen nagykerben vegyétek meg. Csokinagykerek is vannak ott hozzájuthattok az apró sütikhez.
2012. jan. 13. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen a sajátomon. A végére 300 e számoltam 21 főre, gyűrűvel, ruhával, mindennel együtt (nem hagyományos esküvői). Ha gondolod írok tippeket, mi hogy csináltuk. Írj privit.
2012. jan. 13. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hali! kedves utolsó, engem is érdekelne, szerintem itt is megoszthatod a tippeket :)
2012. jan. 13. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Voltam! Igaz, nyáron volt, de elmesélem:

Templom, menyasszony csinálta a sminket, anyukája a kontyát, szalagavatós ruhája volt (utólag mondta meg, egyébként gyönyörűen állt rajta!), férjen egy normál öltöny. Utána kert, szendvicsek, házilag sütött sütemények, állófogadás vacsora gyanánt, tök jó volt, h nincs ültetési rend, meg nem kell vigyázba várni a vacsit, hanem lehet sétálgatni, beszélgetni, viháncolni, utána meg annyi volt a buli, hogy a laptopra rákötöttek hangszórókat, és oda lehetett menni youtube-ról számot választani, aki pihent, mindig az ült a gép mögött, de fixen is be lehet ültetni valakit. A piát a nagykerből vették, a bontatlanokat visszavásárolta a cég, azon se buktak. Hatalmas buli volt :)

2012. jan. 13. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, voltam :) 2 hónapja a saját esküvőmön :)

50 fő volt, a végösszeg 600.000 Ft körül volt.

Volt egyházi esküvőnk is.

Este 6 tól tartott a vacsi, egy kis tánccal, olyan 22-23 óráig.

A kaja pia végösszege volt 183 ezer.

A 10. kerben voltunk egy étteremben, nagyon tudom ajánlani, ha érdekel.

Az esküvői ruhát vaterán vettük, 30 ezerért, de úgy varrták, párom a szalagavatós öltönyében volt:)

Mi amire költöttünk (60e) az a videós volt de megérte :)

2012. jan. 13. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
miért nem volt hasznos a válaszom? miért kell lepontozni? :(
2012. jan. 13. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tippeket, biztos hogy fel tudom őket használni.

Dorisz, valószínűleg az általad leírt állna hozzám legközelebb, ráadásként nekünk a baráti körben van több olyan is, aki bevállalná egész estére a dj-szerepet :)

Köszi lányok!

2012. jan. 14. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!