Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő olcsón, gyorsan, és mégis emlékezetes bulival? Voltatok már ilyenen?
Én még csak drága lagzikon voltam, de szívesen segítek. Ha vannak az ismerősi körötökben sminkes, fodrász, dj, esetleg zenész, szakács, cukrász akkor hamar olcsón kijöhettek. Azért szerintem a szertartásra érdemes egy fotóst hívni, előtte-utána pedig a barátaitok képei is igazán jók lesznek :D Ha a menyasszonynak esetleg rövid a haja, vagy bámulatos loknikat tud csinálni, ez esetben a fodrász elhagyható. Pár hajcsavaróra, (zselére) és sok sok hajlakkra lesz szükség. Vagy egy hajvasalóra/hajsütőre
+ sok sok lakkra. Én úgy gondolom, hogy szinte manapság már mindenkinek van egy-egy műkörmös/manikűrös barátnője aki szép kezet készíthetne ajándékba a nagy napra. A sminket egy ügyes kezű menyasszony is megoldhatja, és ráadásul annyi próba sminket csinálhat előtte amennyit csak akar. Jó, ha a buliban, vannak hangszórók, és be tudtok tenni előre megírt cd-ket. Csak letöltitek a zenéket (mulatós, pop, akármi) és rámásoljátok. Ezek szólhatnak a parti alatt. A nasik: lehet kapni kimérős pogácsákat, perceket, aprósüteményeket, stb. Viszonylag olcsón így meg lehet úszni, bár egy torta azért csak szép volna ;). Hidegtálakat pedig salátabárból rendelhettek. Egy kevés sült hús(drága). És sok sok saláta. Lehetnek még nyers paradicsomok, uborkák, retkek, saláták, répák, káposzták, hagymák felszeletve. (Ezt ti is megoldhatjátok. Illetve az aprósütiknél a pogit, perecet ti is süthetitek. Kenyeret ti is vehettek. Illetve pár szép gyümölcs is jól mutathatna.) Szerintem, ha előre foglaltok mindenhol, még lehet kedvezményekhez is juthattok. :) Sok sikert!
Voltam! Igaz, nyáron volt, de elmesélem:
Templom, menyasszony csinálta a sminket, anyukája a kontyát, szalagavatós ruhája volt (utólag mondta meg, egyébként gyönyörűen állt rajta!), férjen egy normál öltöny. Utána kert, szendvicsek, házilag sütött sütemények, állófogadás vacsora gyanánt, tök jó volt, h nincs ültetési rend, meg nem kell vigyázba várni a vacsit, hanem lehet sétálgatni, beszélgetni, viháncolni, utána meg annyi volt a buli, hogy a laptopra rákötöttek hangszórókat, és oda lehetett menni youtube-ról számot választani, aki pihent, mindig az ült a gép mögött, de fixen is be lehet ültetni valakit. A piát a nagykerből vették, a bontatlanokat visszavásárolta a cég, azon se buktak. Hatalmas buli volt :)
Igen, voltam :) 2 hónapja a saját esküvőmön :)
50 fő volt, a végösszeg 600.000 Ft körül volt.
Volt egyházi esküvőnk is.
Este 6 tól tartott a vacsi, egy kis tánccal, olyan 22-23 óráig.
A kaja pia végösszege volt 183 ezer.
A 10. kerben voltunk egy étteremben, nagyon tudom ajánlani, ha érdekel.
Az esküvői ruhát vaterán vettük, 30 ezerért, de úgy varrták, párom a szalagavatós öltönyében volt:)
Mi amire költöttünk (60e) az a videós volt de megérte :)
Köszönöm szépen a tippeket, biztos hogy fel tudom őket használni.
Dorisz, valószínűleg az általad leírt állna hozzám legközelebb, ráadásként nekünk a baráti körben van több olyan is, aki bevállalná egész estére a dj-szerepet :)
Köszi lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!