Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres kiserőgyürüt vett.
Először is, nem olvastam végig a hozzászólásokat. Viszont megnéztem egy ilyen cirkóniaköves gyűrűt, és őszintén kérdezem: hogy a rossebbe állapítod meg h. az éppen milyen? ha nekem nem mondanák meg, akkor eszembe sem jutna feltételezni, hogy ez cirkónia:
ez meg mondjuk gyémánt:
szerintem az első is gyönyörű, oda lennék meg vissza ha ilyet kapnék.
és igen, anyagias vagy.
Látszik, hogy eszetek sem sok van. Attól, hogy van saját kereseted, meg pénzed még lehetsz anyagias. Neki meg elég nagy palimadárnak kell lennie ahhoz, hogy olyan családtagok húzzák le, akiknek 3-4 lakásuk van!
Valami itt nagyon nem stimmel!
tudod mit? nagyon sajnállak, hogy nem gyémánt berakásos színarany gyűrűt vett neked a párod! :P
én iszonyatosan tudnék örülni egy 3000 ft-os gyűrűnek is, hiába van pénze a páromnak 300ezresre.
az, hogy támogatja a családját az az ő dolga, de ha ennyire zavar, akkor miért vagy vele?
Egyébként meg miért olyan óriási probléma, hogy néhány év múlva megfakul egy kicsit a cirkónia? Láttál te már évek óta viseletes aranygyűrűt? Puha fém az arany, meglátszik rajta az évek múlása! De lehet eljegyzési gyűrűt otthon ládikában is tartani, hogy ne kopjon, de akkor meg mi értelme? Ez a világ nem a végtelenségről és a halhatatlanságról szól.
Ne duzzogj ilyen apróságok miatt!
Engem pedig bántana. A kérdező és a párja együtt mentek gyűrűt nézni, a leírása szerint pedig a férfi rögtön az olcsóbb gyűrűk felé ment, nem érdekelte, milyet szeretne a kérdező, pedig együtt nézték, anyagi gondok pedig nem voltak.
Se nekem, se a családomnak nincs ennyi pénze. De ez így kb olyan lehet, hogy én ezüst gyűrűt kapok eljegyzésre vagy odavisz a bizsukhoz, talán...
Nem a gyűrű ára számít, hanem amit az sugall, hogy megtehetné, hogy olyat vegyen, aminek a kérdező örül, mégsem tette.
Ui.: a saját életemben egyáltalán nem bántana, sőt, kicsit sem szeretnék gyémántot.
Nézd elég kiábrándító a valóság, de ők a családja, akik örökre azok maradnak, történjék bármi.
te egy idegen vagy és az is maradsz, történjék bármi, maximum a gyereke anyjává léphetsz elő, de semmi több.
Ha a statisztikákat nézem, nemigen érdemes sok pénzt fektetni egy házasságba, mert 3 éven belül a legtöbb véget ér. És utána a párok a legtöbb esetben még köszönő viszonyban sem maradnak, miért költene rád? Az alatt a rövid idő alatt meg nem kopik meg a gyűrűd. Utána meg mindegy mit hajítasz ki. Nem értem mit csinálsz ekkora ügyet ebből.
De csinálj balhét és lehet házasodnotok sem kell, mert nem hiszem, hogy örülne, ha már most a pénztárcájába turkálsz és megmondod mire költse a saját pénzét. bár még vannak tradicionális modellek, ahol a férfi hazaadja az összes pénzt és a feleség ossza be és határozza meg, mire költsenek. De a te esetetek nem ilyennek tűnik.
Nekem még kísérőgyűrűm sincs. Pedig megtehetné a párom hogy vesz, akkor váljak is el tőle?:O
Sőt, az esküvőnkön is ezüst gyűrűt húztunk egymás ujjára, mert nem szeretjük az aranyat, ez meg olyan mint a fehérarany.
Ha Te azt érzed értékelésnek hogy mennyit költ rád a párod az régen rossz.
Igen, az én férjem is támogatja a családját, nekik is ad havonta 30-100ezret, nekem meg nem igen ajándékozgat, de nem is ezért mentem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!