Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket bántana ha cirkoniaköv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket bántana ha cirkoniaköves kiserőgyürüt kapnátok a párotoktol nem igazit? Ugy ertsd hogy simán megtehetné keresztgyerekeit támogtja anyagilag stb, nem vágná földhöz az a 100ezer ft nekem mégis 30 ezres kiserőgyürüt vett.

Figyelt kérdés
ne értsetek félre nem a pénz miatt mert ha nem telne neki megérteném.de eltartja a tesojat stb. a lényeg lenne pénze megvenni..mégis ugy erzem nem vagyok neki fontos hogy cirkóniát kaptam.
2010. dec. 3. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
85%

Nehéz okosnak lenni. Egyfelől megértelek, ha azt nézzük, hogy az bánt, hogy kevesebbnek érzed magad a rokonainál. A kérdés az, hogy ezt csak abból szűröd le, hogy kire mennyi pénzt költ, vagy a probléma megjelenik más formában is, például rád nem figyel eléggé, lemondja a programjaitokat a rokonai miatt, neked nem segít, ha kérsz nem ad (és nem feltétlenül pénzt), nem érezteti, hogy szeret... stb. Tehát vannak nem anyagi jelei is annak, hogy hátrébb sorolva érzed magad? Értem, hogy az emberek hajlamosak a pénzből következtetni mindenre, mert sajnos sokszor tényleg van alapja, hiszen kb. minden a pénzről szól, és igen tényleg jelenthet rosszat az, hogy rád nem költ annyit, mint másra. De ha őszintén kimondjuk azt, hogy ez nagyon zavar minket, sajnos legtöbbször ezt kapjuk, mint amit most te is, hogy leszólnak.Először nekem is az volt az első reakcióm, hogy de jó, hogy csak ennyi a problémád, aztán rájöttem, hogy nem az összeg a fontos, hanem ami mögötte van, mert ha magamból indulok ki, akkor a szerelmemnek én is a világ legszebb leggyönyörűbb ajándékát venném meg, pláne egy ilyen alkalomra, de nem tehetem meg. Ő viszont megtehetné, de valamiért még sem teszi. Szóval csak azt akarom mondani, hogy beszélj vele, de ne az összegre fókuszálj, mert a fordítva fog elsülni.

22L

2010. dec. 4. 08:39
 62/72 anonim ***** válasza:
100%
Válaszd szét valahogy a kettőt! Tehát oké, hogy megtehetné, meg rosszul esik, de nézd úgy, hogy tök jó, hogy megkérte a kezed, és nem a gyűrű számít, hanem amit szimbolizál. A szándék a fontos, amiért adta azt a gyűrűt. Az,hogy most éppen nem gyémánt van benne, másodlagos.
2010. dec. 4. 08:42
 63/72 anonim ***** válasza:
90%
megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozok, hogy ennyire fut a szekér alattatok????
2010. dec. 4. 09:45
 64/72 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ti nem értettétek meg a kérdezőt. Mint írta más körökben mozognak.

Inkább úgy próbáljátok elképzelni, hogy elküldöd a boltba a férjedet, hogy vegyen ennivalót. Neked parizert vesz, az egyik legolcsóbbat, a testvérének pedig pick szalámit, holott megtehette volna, hogy mindkettőtöknek pick szalámit vesz. Nem esne rosszul? Dehogynem. Értelemszerűen ha nem lenne pénzük akkor a kérdező sem szólna egy szót sem, neki az esik rosszul, hogy a férje jelentős anyagi különbséget tett a testvére és közötte, holott ő a felesége, ergo ő is a családja, nem így illene. Vagy ne adjon nekik sem, vagy akkor legyen egyenlő, főleg úgy, hogy a kérdező elmondásából ítélve megtehette volna, hogy egyenlő legyen.

Szóval én értem mire akarsz kilyukadni kérdező.

2010. dec. 4. 14:31
 65/72 anonim ***** válasza:
56%

Hát nézd, most ha ennyire erőltetitek, akkor mondhatjuk ennyit ér. Egy harmincezres gyűrűt meg parizert.

Most mit kell ezen kiakadni, ja, hogy ő elhitte a felhőn lebegve, hogy holtodiglan-holtomiglan meg a többi rizsát.

Hát keserű kiábrándultság, de attól tény marad, a férje többre tartja a családját. És nem fontos neki a kérdező. Nyilván nem a cirkóniaköves gyűrű miatt érzi így, hanem apró jelek. Hát szívás, de ezekben a körökben, általában így van- vagy válás vagy tartjuk a látszatot és úgy csinálunk egy cirkóniaköves gyűrűre, mintha gyémánt lenne.

És még mutogatni sem lehet a gyűrűt, lám mit vett a férjem, mert azért ezekben a körökben kiszúrják az ilyesmit.

2010. dec. 4. 14:49
 66/72 anonim ***** válasza:
82%
Én már csak a férjet sajnálom hogy mindenki le akarja húzni.
2010. dec. 4. 14:54
 67/72 anonim ***** válasza:
81%

Én 3000ft ezüst gyűrűt kaptam, de imádom. Telljesen eltalálta az ízlésem. Fogalmam sincs milyen kő van benne, lehet hogy üveg. Nem a szándék a lényeg?

Még nem olvastam el a válaszokat, remélem nem szedtek szét nagyon....

2010. dec. 4. 15:12
 68/72 anonim ***** válasza:
84%

Erre csak azt tudom írni, hogy egyszer mikor kísérő gyűrűket néztünk Közösen az eladó megmutatott egy nagyon szép 12ezres cirkóniás fehérarany gyűrűt, majd egy másik tálcáról egy teljesen ugyan olyan méretű gyűrűt 1.2millióért. Egy ékszerészen kívül más meg nem mondta volna, hogy melyik melyik, mikor visszatette a gyűrűket csak úgy első ránézésre Ő sem tudta melyik melyik, a cetliket meg kellett néznie...

Szerinted ezek után engem érdekelne, ha nem igazi gyémántgyűrűt venne nekem???? Úgy érzed nem vagy neki fontos, mert cirkónia? Megkérte a kezed, el akar venni, ha nem lennél fontos akkor nem kérné, hogy a neje legyél, egy életen át ott legyél vele...

Neked csak a pénzes része a fontos, nem a házasság lényege.

Egyszerű, még csak nem is hivatalos ezüst karikagyűrűnk van a férjemmel, hanem olyan amit biztosan hordunk, a kettő együtt volt 5000ft Apachban vettük, és nem ezért vagyunk boldogok/boldogtalanok...

2010. dec. 5. 10:14
 69/72 anonim ***** válasza:
32%
Én teljesen megértem amit a kérdező írt. Én 20 éves vagyok, a párom 19, de már évek óta együtt vagyunk. Én nem szeretem az arany színt, de a 20. szülinapomra mindenképpen valami szép ajándékot szeretett volna adni, ezért egy fehérarany láncot kaptam, fehérarany cirkónia berakásos, szív alakú medállal. A párom, mivel még iskolába jár, nem dolgozik, így a zsebpénzéből spórolta össze, és nyáron még egy kis kisegítő munkát vállalt, hogy meg tudja venni. Ez azt jelenti, hogy szeret, hiszen mindent megtett azért, hogy a legjobbat kapjam, és nem akart egy olyat adni ami nem tetszene (arany) illetve olcsóbbat sem (ezüst). A kérdező férje ráadásul könnyedén ki tudta volna fizetni a drágábbat, csak nem akarta. Vajon miért?...
2010. dec. 5. 22:21
 70/72 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen megértelek és jogos ,h kételkedsz az érzéseiben. Én is ezt gondolnám h talán nem érek annyit mint amennyit érhetnék!.Gondolom más egyéb apro jeleket is felfedeztél már vagy csak felfedezni véltél,és összességében ezen csattan a dolog. Mindenképp figyelj rá jobbn,jobb most szétmenni mint késöbb elválni.
2010. dec. 7. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!