Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan 18-19 éves, aki már az igazit, a leendő férjét/feleségét keresi?
Figyelt kérdés
Szeretnék megházasodni.:D Ebben biztos vagyok. Oké nem most, előtte még együtt járnánk pár évet, de nekem már nincs kedvem összejönni olyannal, akit nem tudok elképzelni leendő férjemül. Végülis már lassan ideje, nem? Mondjuk egy olyan 23 évesen már optimális házasodni, nem igaz? Akkor meg van 4 évem megtalálni és együtt járni. :/
Arra vagyok kíváncsi, hogy mások is így gondolkodnak-e az én koromban.
19/L
2010. júl. 31. 00:15
21/22 anonim válasza:
Én már megtaláltam :) 2 éve vagyunk együtt, másfél éve együtt élünk, ő mérnök lesz, én pszichiáter (ha minden jól megy :D drukkoljatok!), mindenben megvan az egyensúly. Az első hét után tudtam, hogy Ő lesz az igazi. (19/L, 20/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!