Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvariatlanság, ha a pár kijelenti hogy az esküvőre nem mehet 14 éven aluli gyerek?
Érdemes egyáltalán olyat meghívni akinek van kisebb gyereke vagy úgysem jönnének el?
Ti mennétek ha lenne fiatalabb gyereketek?
Én nagyon szeretem a gyerekeket, nagycsaládban nőttem fel, tudom, milyen csodálatos dolog ez. De úgy gondolom, illik alkalmazkodni az ifjú párhoz. Ha ők gyerekzsivajos vidám esküvőt akarnak, akkor olyat, ha flancos esküvőt tematikus elemekkel, felnőtt programokkal, akkor olyat. Én meghívott vagyok bármelyiken, és igyekszem alkalmazkodni az eseményhez mindenben, hiszen az illem ezt diktálja.
Ettől függetlenül a 14 éves korhatárt én is sokallom, egy iskolás korú gyerek már általában tud viselkedni egy szertartás alatt is, a lagzin meg lehet nekik külön programot szervezni.
Kedves 49es!
Nem kétlem, hogy ilyen a társaságod, és hogy ilyen esküvőt szeretnél. De ha neked jogod van ahhoz hogy ezt eldöntsd, akkor mégis mi okból nincs joga másnak úgy dönteni, hogy gyerekmentes esküvőt szeretne? Mint a kérdező testvérének!
Nem önző dolog kicsit az, hogy a saját véleményedet rákényszeríted másra? Hisz mi más okból lettem volna én lepontozva?
"Régen is volt esküvő, akkor is szaladgáltak a gyerekek, mégsem jutott eszébe senkinek "felnőtt programnak" minősíteni.... Döbbenet...."
Honnan tudod, hogy régen mire gondoltak az emberek? Lehet, hogy akkor is voltak olyanok, akiket idegesítettek a gyerekek, csak nem beszélhettek róla.
Szerintem egyébként tök mindegy, hogy tud-e viselkedni vagy sem, ha nem akarják, hogy ott legyenek, nem lesznek ott.
55-ös! Az, hogy a férjed nem táncol, nem vallásos és nem eszik lisztes kaját, tizedannyira sem zavaró, mint a pap szavait végigbömbölő kétéves, ezt ugye te is belátod...
A kérdező gyereke meg valszeg azért nem mehet, mert a többi vendég feltehetné a kérdést, hogy ha egy gyerek ott lehet, akkor az övé miért nem. Mondjuk a 14 éves korhatár szerintem is magas.
Azért nem mindegy. A férj és a gyerek nem ugyanaz.
Ha egyetlen gyerek sincs meghívva, oké. Ha egyetlen férj sincs meghívva, oké.
De itt nem mondják meg, hogy az Kata és a Julis nem hozhatják a gyereket, mindenki más igen. Ugyanígy, ha egyetlen férjre rászállnának, az sértő lenne. De így, hogy kollektíven nem akarnak gyereket, ez nem személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!