Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Udvariatlanság, ha a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvariatlanság, ha a pár kijelenti hogy az esküvőre nem mehet 14 éven aluli gyerek?

Figyelt kérdés

Érdemes egyáltalán olyat meghívni akinek van kisebb gyereke vagy úgysem jönnének el?

Ti mennétek ha lenne fiatalabb gyereketek?

2012. okt. 18. 15:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
45%

Elég nagy udvariatlanság lenne ezt mindenféle indok nélkül közölni, úgy gondolom.

Hát az az igazság, hogy az őszinteség lenne az egyetlen megoldás erre a kérdésre. Ha nyíltan elmondanád, hogy miért nem szeretnéd hogy ott legyenek, akkor mindenki eldönthetné hogy elmegy gyerek nélkül, vagy kihagyja a bulit. Tegyük föl vannak olyan 18+-os programok a lagzin, ami nem a gyerekeknek való, akkor közöld, és mindenki gondolkodás nélkül otthon hagyja őket, vagy ha az anyagiak jelentenek gondot, akkor beszélgess a meghívottakkal pár szót. Mond el, hogy szeretnél velük közösen ünnepelni, mert barátok vagytok, de + 2 3 fő nem fér bele családonként.

Persze /ez feltételezés, mert akár így is lehetne és most gonosz leszek lehet/ ha arra pályáztok, hogy kevesebb költséggel ugyanannyi ajándék pénzre tegyetek szert, akkor ez nem hiszem hogy teljesülni fog. Általában az emberek, akik nem közeli családtagok, a fogyasztásuk árát adják kerekítve. Tehát a kevesebb fő kevesebb nászajándékot jelent.

2012. okt. 18. 15:46
 22/64 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen alapon, akkor ha a 14 éves gyermek fog házasodni a későbbiekben, mondjuk 30 év körül, akkor ő sem hvína meg titeket, mert akkor már öregek lesztek, csak a gond lesz veletek, amíg átértek a temlpomból a lagzira két óra telik el, 5 percenként wc-re járna, mert nem bírja tartani, öreg- elaludna a szertartáson, stb... Biztos nem hagynám otthon a gyerekemet, nyílván, ha távolabbi ismerősről van szó, akkor nem tartanám fontosnak, hogy jöjjön oda a gyerek, mert lehet nem is ismeri őket, de ha közelebbi rokon, akkor udvariatlanságnak tartanám és bunkóságnak, hogy ilyeneket kiköt, minden egyéb magyarázat nélkül.
2012. okt. 18. 15:54
 23/64 anonim ***** válasza:
46%

"ahol nem látják szívesen a vérségi leszármazottaimat, oda én sem megyek."

Tehát ha azt írnák a meghívóban, az adoptált gyerekeidet hagyd otthon, azt mondanád, ez fair?

Nem értem, hogy miért ennyire sértő ez. Persze aki össze van nőve a gyerekével, azt megértem, hogy ezen felmegy a pumpa, de normális emberek simán elmennek gyerek nélkül is szórakozni.

Ha valakinek az esküvőjére elmegyek, betartom, amit szeretne. Ha fel kell öltözni török prostinak, hát úgy megyek, rajtam ne múljon.

Ne legyünk ennyire érzékenyek.

2012. okt. 18. 15:59
 24/64 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretnék, hogy ne zavarják a szertartást később pedig a vendégeket a vacsoránál.

Ők nem szeretnének gyereket később sem, idegesíti őket a jelenlétük.

A nővéremről van szó, nekem is mondta hogy ne vigyem a lányom. Ez van :-(

2012. okt. 18. 16:18
 25/64 anonim ***** válasza:
63%

Bocs de ha nekem a hugom ilyet mondana, hogy nem vihetem az Ő unokahúgát az esküvőre, szóba sem állnék vele.

Antiszociális idióták.

2012. okt. 18. 16:56
 26/64 anonim ***** válasza:
82%

Most ez komoly, hogy a nővéred még a te gyerekedet sem akarja látni az esküvőn?

Ahogy láthatod, az itt elhangzott vélemények többsége sértőnek találja, valószínűleg ilyen reakciókra számíthattok a meghívottak köréből is.

Egyébként meg ha annyira akarják, akkor kössék ki, aztán majd viseljék a következményeit...

(jöhet a lepontozás, pedig egyik oldalra sem álltam)

2012. okt. 18. 16:58
 27/64 anonim ***** válasza:
60%

Na a sok ősanya rögtön lepontoz mindenkit....Szerintem nem a pár kérése az önzőség, hanem az olyan szülőké akik hozzák az üvöltő gyerekeket és nagyban tojnak arra, hogy tönkreteszik a szertartást. Én nem csak esküvőn tapasztaltam ezt a mostani divatot, hanem pl, az iskolában mikor a 10-14 évesek mutatták be zongora, hegedű, fuvola tudományukat, még oda is volt képük behozni a kicsiket visíttatni, mert nekik aztán nem lehet megmondani, hogy NE. És ha nem így állnának hozzá mostanában a szülők ezekhez a dolgokhoz, akkor a házasulandóknak nem kéne ilyen óvintézkedést tenniük annak érdekében, hogy ne tegyék tönkre azt a napot!

NA ősanyák, pontozzatok szépen le. Ja, van egy másfél évesen és NEM vittem a húgom esküvőjére.

2012. okt. 18. 17:01
 28/64 anonim ***** válasza:
51%

Én nem sértődnék meg :)

Gyerekként utáltam a lagzikat és az esküvőket, unatkoztam és hamar teleettem magam, aztán nem tudtam magammal mit kezdeni.

5-6 éves koromban és alatta még emlékszem, hogy kifejezetten rosszalkodtam a többi gyerekkel, anyukám azt mesélte, még tányérokat is törtünk és hangoskodtunk. 10 éves korom körül már csak rohangáltam és idétlen voltam, fészkelődtem a kajálás közben, nagy volt a szám.

Szerintem a legtöbb gyerek nem szereti a lagzikat, legalábbis én tudom, hogy utáltam. Nem is értem, ha meg lehet oldani a felügyeletet, minek vinni?

2012. okt. 18. 17:32
 29/64 anonim ***** válasza:
58%
Nekem speciel eszembe sem jutna vinni a gyereket, az esküvőre még csak-csak, de a lagziba nem.. oda szórakozni megy az ember, inni, táncolni, szerintem is akadályozó tényező a gyerek. Úgyhogy én egyáltalán nem sértődnék meg, alapból nem is vinném.
2012. okt. 18. 17:37
 30/64 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindegy, hogy egy 3-4-5 éves gyerekről beszélünk vagy egy 12 és fölötte évesről.

És igen, udvariatlanság, nekem rosszul esne. Ha valakinek van egy kis esze és meg tudja oldani a gyerekek elhelyezését, úgy sem visz kicsi gyereket esküvőre.

2012. okt. 18. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!