Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Tizennégy év együttélés és két közös gyerek után esküvőnek van értelme? Idősebb korunkban nem fogjuk azt érezni, hogy valami fontos kimaradt az életünkből, ha nem házasodunk össze?
Esküvönek lehet értelme, márcsak a jogi helyzet tisztázása és az öröklés miatt is.
Lakodalomnak viszont nem igazán.
Bár az én szüleim összeházasodtak, de két évvel ezelőtt az ezüst lakodalmukon megújitották a fogadalmukat és hatalmas bulit csaptak! Utána, mintha kivirultak volna, mintha megint friss házasok lennének, úgy viselkedtek.
Sztem van értelme a lagzinak. Biztos,hogy nagy élmény lesz és csak még szorosabbá fűzi a köztetek lévő kapcsolatot.
(de ez csak egy elfogult, házasságpárti véleménye :) )
Szerintem van. :)
Mi most hétvégén esküdtünk össze, több, mint 15 év és 2 közös gyerek után. Nem volt semmi felhajtás, csak a szűk család, és a délelőtti polgári szertartás után egy finom ebéd.
Szerintem van.
Mi 10 év és egy gyerek után házasodtunk 27 és 31 évesen.
Igaz lagzi nem volt, "csak" két tanús polgári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!