Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már évek óta együtt élnek és gyerek is van, miért csinálnak nagy esküvőt?
Én csak arra tudok tippelni,hogy még ebben az esetben is vágynak a nők fehér menyasszonyi ruhára, nagy lagzira. Valamiért nem akarnak erről lemaradni,és ha még nem volt ilyen akkor miért ne lehetne akár 5-10 év múlva.
Én 12 év együttélés után idén férjhez megyek. Én már nem vágyom (sosem vágytam) felhajtásra, habos fehér menyasszonyi ruhára.
Mi úgy egyeztünk meg,hogy amit az ember egy nagy lagzira kidob pénzt azt jobb helyre is tehetnénk.Pl: elmennénk egy egzotikus nászútra.
De nem mindenki egyforma.
ma 01:03
azért most mert most van rá időnk..:D Tudom hülyén hangzik, de éveken keresztül csak ódáztuk hogy majd a jövő hónapban,majd jövőre,majd ha lesz pénzünk nászútra majd, majd, majd.. Az évek teltek.Idén végül is úgy döntöttünk nincs majd. Hát csak ennyi az oka..:D
Nekem nincs olyan ismerősöm, aki több év után, gyerekkel a háta mögött házasodott, ezért a szándékot sem tudhatom. De abban van valami, hogy inkább egy jól működő kapcsolatot ünnepeljünk, mint egy pár hónapos ismeretséget. Bár mind a kettőnél benne van a pakliban a válás.
Nekünk ma lesz az esküvőnk. Több, mint 15 év után, 2 közös gyermekkel tartunk egy szűk, családi körű ebédet a polgári szertartás után. Nem vágytunk nagy felhajtásra, hajnalig tartó mulatozásra, nem szerettem volna habos-babos hófehér ruhát sem.
Kedves 9-es!
Nagyon sokk boldogságot, jó egészséget, sok örömet kívánok neked és kis családodnak a mai nap alkalmából. Kívánom, hogy sok-sok évet élejetek még le együtt békességben, szeretetben pároddal és gyermekeitekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!