Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik már évek óta együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már évek óta együtt élnek és gyerek is van, miért csinálnak nagy esküvőt?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, senkitől nem sajnálom, ha boldoggá teszi csinálja, csak nem értem a motivációt. Az esküvőn nem azt ünnepeljük, hogy két ember összeköti az életét? Aki már 5 éve elég erősen összekötötte valakivel az életét, az mit ünnepel?

2012. jún. 8. 00:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Én csak arra tudok tippelni,hogy még ebben az esetben is vágynak a nők fehér menyasszonyi ruhára, nagy lagzira. Valamiért nem akarnak erről lemaradni,és ha még nem volt ilyen akkor miért ne lehetne akár 5-10 év múlva.

Én 12 év együttélés után idén férjhez megyek. Én már nem vágyom (sosem vágytam) felhajtásra, habos fehér menyasszonyi ruhára.

Mi úgy egyeztünk meg,hogy amit az ember egy nagy lagzira kidob pénzt azt jobb helyre is tehetnénk.Pl: elmennénk egy egzotikus nászútra.

De nem mindenki egyforma.

2012. jún. 8. 01:03
 2/24 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy miért pont most döntöttetek úgy, hogy összeházasodtok?
2012. jún. 8. 01:08
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Mert szabad nekik. Mert ahhoz van kedvük, azt akarják, és megtehetik.
2012. jún. 8. 01:14
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

ma 01:03

azért most mert most van rá időnk..:D Tudom hülyén hangzik, de éveken keresztül csak ódáztuk hogy majd a jövő hónapban,majd jövőre,majd ha lesz pénzünk nászútra majd, majd, majd.. Az évek teltek.Idén végül is úgy döntöttünk nincs majd. Hát csak ennyi az oka..:D

2012. jún. 8. 01:18
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudtam, hogy ezt ünneplik, én azt hittem összekötik az életüket egy esküvel, amiről papírt is kapnak mellesleg. Akár 10 gyerek és 30 év után, ha ahhoz van kedvük.
2012. jún. 8. 01:20
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Mert nagy a baráti társaságuk vagy/és rokonságuk, és bulizni is szeretnek.
2012. jún. 8. 01:21
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
Mert több értelme van egy működő kapcsolatot megünnepelni, mint azt, hogy "próbáljuk meg, aztán hátha".
2012. jún. 8. 03:27
 8/24 anonim ***** válasza:
46%
Ezt én sem értem. Igazán azt sem értem, hogy ha valakinek nincs pénze, akkor miért kell milliókat költeni egy esküvőre.
2012. jún. 8. 06:10
 9/24 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nincs olyan ismerősöm, aki több év után, gyerekkel a háta mögött házasodott, ezért a szándékot sem tudhatom. De abban van valami, hogy inkább egy jól működő kapcsolatot ünnepeljünk, mint egy pár hónapos ismeretséget. Bár mind a kettőnél benne van a pakliban a válás.

Nekünk ma lesz az esküvőnk. Több, mint 15 év után, 2 közös gyermekkel tartunk egy szűk, családi körű ebédet a polgári szertartás után. Nem vágytunk nagy felhajtásra, hajnalig tartó mulatozásra, nem szerettem volna habos-babos hófehér ruhát sem.

2012. jún. 8. 06:56
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 9-es!

Nagyon sokk boldogságot, jó egészséget, sok örömet kívánok neked és kis családodnak a mai nap alkalmából. Kívánom, hogy sok-sok évet élejetek még le együtt békességben, szeretetben pároddal és gyermekeitekkel!

2012. jún. 8. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!