Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már évek óta együtt élnek és gyerek is van, miért csinálnak nagy esküvőt?
Sajnálom előző válaszadó, hogy ez nem adatik meg neked, tényleg nagyon szomorú dolog, de azért ne add fel a reményt, hátha meggondolja magát a párod.
De én azért a helyedben nem írattam volna a nevére a gyerekeket. Ha nem akar elvenni, a gyerekének se akarja adni a vezetéknevét. Én nem engedtem volna, amíg el nem vesz.
16os! azt a nőt csak sajnálni tudom, aki hiszti meg kínok árán kicsikarta a párjából az esküvőt. milyen szép lesz a válás majd pár év múlva...
én poénból mondogatom, hogy majd a gyermekünk 5. szülinapján házasodunk. addig minek? megígérek neki egy olyan dolgot, amire semmi garancia, h be is tudom tartani.
a fehér ruha a hátam közepére nem kéne, se a násznép. sosem voltam álmodozó, szentimentális típus. ha muszáj lenne aláírni a papírt, akkor is inkább valami farmer-polós dolog lenne belőle, max plusz két tanúval meg jóanyáinkkal.
lehet én vagyok a balga, de én azt sem értem, h miért kell ráerőltetni mindenkire ezt a házasság-dolgot? folyton ezzel cseszeget az összes ismerősöm. unom már nagyon. házasodjanak ők. valami találjanak ki valami értelmesebb témát, ha már mindenáron beszélgetni akarnak velem.
7,5 éve vagyunk együtt.Megéltük amit lehetett egy kapcsolatban, 17 hónapos a kislányunk, jövő nyáron esküszünk.
Én nem akartam nagy felhajtást, a család nagy részének úgyis csak ez volt a reakciója:"Na, csak nem?!".
Aztán elmentünk poénból ruhát próbálni és én megtaláltam azt, amit most égen földön nem találok, de úgy néztem ki benne mint egy Istennő, még a párom szerint is.Aztmondta elvesz, de csak akkor ha olyan ruhában megyek hozzá, mint az, mert abban tényleg önmagam vagyok egy full adag önbizalommal és azt érzi tőle, hogy senki más nem kell neki csak én:) Hát lehet erre nemet mondani?
Én próbálok spórolni az apró részleteken, a párom meg úgy van vele, hogy ha már egyszer lagzi, akkor adjuk meg a módját!És a fenébe is igaza van!Hát csak azért mondjak le a banzájról mert együtt élünk és van egy gyerekünk?Egy frászt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!