Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik már évek óta együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már évek óta együtt élnek és gyerek is van, miért csinálnak nagy esküvőt?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, senkitől nem sajnálom, ha boldoggá teszi csinálja, csak nem értem a motivációt. Az esküvőn nem azt ünnepeljük, hogy két ember összeköti az életét? Aki már 5 éve elég erősen összekötötte valakivel az életét, az mit ünnepel?

2012. jún. 8. 00:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi!

sokk = sok (!)

2012. jún. 8. 07:35
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
már a szuleim is egyutt éltek eskuvô elôtt, nem újkeletu dolog ez... ma a párok 99,9 százaléka egyutt él házasság elôtt. nem is értem a kérdést. hogy gyerekuk is van, hát van. ne sajnálja tôluk senki. nagy eskuvô alatt nem tudom mit értesz, nálunk 50 fô lesz, zene, tánc. ha ez nagy eskuvônek számít, akkor én pont olyan vagyok, akirôl a kérdést kiírtad. a válaszom: mi azért tartunk lagzit, mert fiatalok vagyunk, szeretunk bulizni, szeretunk a családunkkal lenni és amellett, hogy van 1 gyermekunk már, egyszer tervezek férjhez menni és szeretném ha szép emlék maradna, olyan, ahol a barátaim, családom velem volt, evett, ivott, bulizott és ôrult, hogy ôsszeházasodunk :) pontosan mint gyerek, v egyuttélés nélkul. és mi is az eskuvôvel kôtjuk ôssze hivatalosan az életunket.
2012. jún. 8. 08:29
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is így kellene csinálni. Először megismerni egymást, és ha a szürke hétköznapokat is végig tudjátok csinálni együtt, akkor már nagyobb az esélye, hogy hosszú évekre együttmaradtok.

Vagyis éppen ezt lehet igazán megünnepelni!

Mert mit ünnepel az, aki pl. 1-2 éves ismeretség után, különösebb együttélés nélkül, először esküdöznek, utána gyorsan válnak? A lakodalommal ők mit ünnepelnek?

A lakodalmi vigasság ma már = ok arra, hogy együtt legyen a család, a barátok, mindazok, akik valami módon kapcsolódnak az esküdő párhoz, és együtt töltsön e szép nap alkalmából néhány kellemes órát.

2012. jún. 8. 08:43
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
8 éve vagyunk együtt, van 2 kisgyermekünk, és a hónap végén lesz az esküvőnk. Hogy miért? Mert attól, hogy nekünk így alakult az életünk, még nem kell lemondanunk a lagziról. Miért kéne? Csak mert gyerekünk van már, ássuk el magunkat, és ne akarjuk megünnepelni a családdal és a barátokkal az esküvőnket? Mi a motiváció? Nagyjából ugyanaz, mint annál, akinek még nincs gyereke. Lélekben már régen összekötöttük az életünket, most pedig hivatalossá tesszük, hogy a "papír" is meglegyen.És nagy esküvő lesz, mert nagy a baráti kör, akik már régóta erre az eseményre várnak. És nem lesz habos ruhám.
2012. jún. 8. 09:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Éreztem, hogy kicsit provokatív lesz a kérdés. :) De tényleg nem sajnálom senkitől, sok boldogságot hozzá, csak TŐLEM az kicsit távol áll, ettől persze még lehet, hogy ez tök normális. Nekem ez kicsit olyan, mint ha már öt éve élnék egy lakásban, aztán tartanék egy lakásavatót, mert most van időm rá, aztán baráti társaság úgyis van, hagy bulizzunk egy jót.
2012. jún. 8. 13:22
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
Tudod mekkora öröm sok nőnek, hogy végre nem kell tovább játszania az eszét? "A házasság csak egy darab papír" "Papír nélkül is lehet boldog egy pár" mondogatták évekig, holott az igazság az, hogy csak kakilt a fejükre a párjuk, nem akarta őket feleségül venni, nem tartották őket elég jónak. Ezek után mekkora öröm lehet, hogy -habár évekig tartó hisztik és könyörgések, sírva kizsarolt ultimátumok árán is, de- végre-valahára hajlandó az esküvőre a párjuk! Naná, hogy ezt ünnepelni, hirdetni akarják!
2012. jún. 8. 14:22
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
8:29-es vagyok. 3-szor mondtam nemet a páromnak. tényleg mennyit hisztiztem, hogy elvegyen:)))))) vadmarha. a gyermekem elsô 4 éves testi-lelki fejlôdése kicsit jobban érdekelt mint a csillivilli lagzi. Mano már nem kisbaba, kettônk kapcsolatában pedig nincs új a Nap alatt, ergo jôhet az eskuvô.
2012. jún. 8. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
De ha valaki összeköltözés előtt házasodik, azt leszólják, hogy úgyis elválnak, minek még összeházasodni, éljetek előbb együtt, stb. Én 2 évig voltam együtt a barátommal, majd összeköltöztünk, és megvártuk, míg bebizonyosodik, hogy úgy is jól kijövünk, ha egy helyre kell hazamenni. Eltelt szép lassan 3 év, majd összeházasodtunk. Igaz megszületett gyerek még nem volt, de 2 hónapos terhes voltam az esküvőn. Felénk arra néznek furcsán, aki együttélés nélkül csap nagy lakodalmat. Egy emberi kapcsolatban alapvetőnek kéne lenni a minimum 2 éves együttélésnek mielőtt házasságra adják a fejüket.
2012. jún. 8. 15:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Én sem úgy képzelem, hogy hozzámennék valakihez, akivel még egyáltalán nem éltem együtt. Inkább úgy képzelem, hogy adnék egy próbát a dolognak, mondjuk 1-2 évig. Aztán ha működik, léphetnénk a következő szintre, ami nálam a házasság, majd gyerek. Nem valószínű, hogy így lesz, mert ez így túl jól hangzik. :D Viszont ha másképp történne, mondjuk véletlenül előbb jönne a gyerek, és csúszna az esküvő, szerintem nem csapnék nagy felhajtást, csak aláírnánk a papírokat, mert ha már egy ideje úgyis család vagyunk, mit ünnepeltessem magunkat. De ez én vagyok, csak kíváncsi voltam, ki hogyan vélekedik erről a dologról.
2012. jún. 8. 21:13
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

A gyerek nem egy kapocs, azzal a férfit nem lehet megfogni, mint ahogy az együttéléssel sem. Egy házasságkötéssel sem, mondjuk.

A véleményem változik ezzel kapcsolatban is.

Nekem valahol fáj, hogy inkubátornak jó voltam, dadának jó vagyok, de hogy hites asszonya legyek arra nem. Csak a név miatt volt egy 5perces viccünk, mikor már a lánnyal voltam várandós(második kicsi)

Lelkem mélyén nagyon vágynék egy lánykérésre(ilyenem a férjemtől nem volt, és nem a gyűrű meg a felhajtás, csak a gesztus hiányzik)

Nem voltam menyasszony, nem is leszek. Lelkileg megnyugvás lenne, ha a fogadalmunk felfelé is eljutna. Nem fog, sajnos.

Ha csak a külsőségeket nézem, sajnálom, hogy az életemből kimaradt, hogy valahol az életben csak egyszer, de igazán hercegkisasszony lehessek, gyönyörű ruhában, szép frizura, szép smink, a barátok, rokonok társaságában, meseszép helyen, amikor mi vagyunk a "sztárok", mint férj és feleség.

Ha nem olyan lenne a viszonyunk a férjemmel, ahol csak felesleges rongyrázás az esküvő és csak kínlódás, akkor most lenne szervezés alatt az esküvő(templomi és a lagzi), nem nagy max70fő... És mi azt ünnepelnénk, hogy tényleg örökkön örökké, szerelemben tudunk élni egymással, hogy valahol túléltük életünk egyik nehéz-szép közös utazását, és csak erősebbé tett minket. És van ok az örömre.

2012. jún. 9. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!