Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már évek óta együtt élnek és gyerek is van, miért csinálnak nagy esküvőt?
Szerintem is így kellene csinálni. Először megismerni egymást, és ha a szürke hétköznapokat is végig tudjátok csinálni együtt, akkor már nagyobb az esélye, hogy hosszú évekre együttmaradtok.
Vagyis éppen ezt lehet igazán megünnepelni!
Mert mit ünnepel az, aki pl. 1-2 éves ismeretség után, különösebb együttélés nélkül, először esküdöznek, utána gyorsan válnak? A lakodalommal ők mit ünnepelnek?
A lakodalmi vigasság ma már = ok arra, hogy együtt legyen a család, a barátok, mindazok, akik valami módon kapcsolódnak az esküdő párhoz, és együtt töltsön e szép nap alkalmából néhány kellemes órát.
A gyerek nem egy kapocs, azzal a férfit nem lehet megfogni, mint ahogy az együttéléssel sem. Egy házasságkötéssel sem, mondjuk.
A véleményem változik ezzel kapcsolatban is.
Nekem valahol fáj, hogy inkubátornak jó voltam, dadának jó vagyok, de hogy hites asszonya legyek arra nem. Csak a név miatt volt egy 5perces viccünk, mikor már a lánnyal voltam várandós(második kicsi)
Lelkem mélyén nagyon vágynék egy lánykérésre(ilyenem a férjemtől nem volt, és nem a gyűrű meg a felhajtás, csak a gesztus hiányzik)
Nem voltam menyasszony, nem is leszek. Lelkileg megnyugvás lenne, ha a fogadalmunk felfelé is eljutna. Nem fog, sajnos.
Ha csak a külsőségeket nézem, sajnálom, hogy az életemből kimaradt, hogy valahol az életben csak egyszer, de igazán hercegkisasszony lehessek, gyönyörű ruhában, szép frizura, szép smink, a barátok, rokonok társaságában, meseszép helyen, amikor mi vagyunk a "sztárok", mint férj és feleség.
Ha nem olyan lenne a viszonyunk a férjemmel, ahol csak felesleges rongyrázás az esküvő és csak kínlódás, akkor most lenne szervezés alatt az esküvő(templomi és a lagzi), nem nagy max70fő... És mi azt ünnepelnénk, hogy tényleg örökkön örökké, szerelemben tudunk élni egymással, hogy valahol túléltük életünk egyik nehéz-szép közös utazását, és csak erősebbé tett minket. És van ok az örömre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!