Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi az értelme annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az értelme annak, hogy megveszik a ruhát, majd eladják?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Ha valaki megveszi a ruháját, azt gondolná az ember, hogy el akarja rakni emlékbe. Akkor 1-2 év múlva miért adja el? Vagy direkt így csinálja, hogy pénzt keressenek rajta? Egyszerűen nem értem.
2011. nov. 16. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

talán később szüksége van a pénzre. néha bérelni annyiba kerül, mint varratni egy sajátot és nyilván még olcsóbban ki lehet hozni, ha utána eladja az illető.

én pl soha nem vennék fel bérelt ruhát, tehát meg fogom venni és eladni sem fogom.

2011. nov. 16. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
a szükség nagy úr
2011. nov. 16. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem akar használtat felvenni az esküvöjére, de az árára utána meg szüksége lenne - eltenni szerintem értelmetlen dolog, csak a helyet foglalja és soha többé nem fogja felvenni az illetö.
2011. nov. 16. 10:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Néha vannak akciók a szalonokban (külföldi tapasztalatot írok le), amikor olcsóbb megvenni a régebbi modellt (ami ugye már előző évi, és a fenszi menyasszonyoknak az már nem jó - más meg nem tudja, hogy az már nem menő), szóval gyakran olcsóbb megvenni a kiszelektálásra kerülő modellt, mint bérelni az aktuális évi divat utolsó sikolyát. Ezt árban úgy kell elképzelni, hogy akár a bérleti díj negyedéért (!!!) is megkaphatod. Ha utána még tovább is tudsz adni a ruhán, akkor még +ba is kerülhetsz anyagilag. De semmiképp sem veszítesz a dolgon.
2011. nov. 16. 10:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is megvettem és most hirdetem,hátha megveszi vki.

Hogy miért?voltam szalonban 65-ért bérelhettem volna egy már használt ruhát(látszott rajta,h többször használt)1 napra,igaz minden cuccával.Sokkal szebb,vadonatúj ruhát vettem 50e-ért,tulképpen 65ért mindenem megvolt hozzá,és az enyém volt.Nem kellett aggódnom,h összekoszolom,h elszakítom,stb és akkor ugrik a bérleti díjam nagy része,meg ugye a ruha is...(egyébként a szakadás be is következett,szöktetésnél kicsit hevesek vtak a fiúk..:))

Ha el tudom adni 30-35 ezerért,már nyertem vele,és más is,mert a szakadás azért nem olyan vészes,de azért mégis van..

2011. nov. 16. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem, és lehet, hogy nem fogom eladni, hanem csinálunk egy "trash the dress" fotózást. (remélem jól írtam)
2011. nov. 16. 14:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. nov. 16. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is megvettem. Bérelni akartam, de pont olyan akció volt az egyik szalonban, hogy mivel az üzlet megszűnik, kiárusítják a ruhákat. Így megvettem a vadiúj ruhát (akkor érkezett a varrótól) 75e Ft-ért mindennel együtt. Amúgy is nagy szívfájdalmam volt, hogy az évek óta vágyott fehér ruha néhány órát lesz rajtam és utána már vissza is kell adnom. Így legalább az esküvőig volt rajtam legalább 3-szor, meg azóta is. :) Kedvemre kigyönyörködhetem magam benne. Persze én is el akarom adni. Minek tartanám meg? Egy idő után besárgulhat, tényleg csak a helyet fogja, mert még ha lesz is lányom, akkor sem valószínű, hogy majd 20 év múlva pont az én ruhámban akar férjhez menni. Így meg ha eladom, mégha féláron is, akkor is megéri, mert olyan, mintha piri pénzért kölcsönöztem volna egy olyan ruhát, amit máshol talán még drágábban tudtam volna kivenni. :) Még a barátnőimnek is felajánlottam, hogy ha gondolják, kölcsönadom, mert fantasztikus érzés menyasszonyi ruhában tetszelegni, ráadásul a legjobb barátnőm olyan rossz anyagi körülmények között él, hogy neki talán sosem lesz esküvője és talán soha máskor nem lehet rajta ilyen ruha... :(
2011. nov. 17. 10:49
 9/13 anonim válasza:
Én is megvettem. Több okból. A saját elképzelésemre varrták meg, olcsóbban kijöttem mintha bérelve lett volna, rajtam van először, nem kell annyira félteni. Bár így se lett semmi baja. Úgy a szívéhez tud nőni az embernek, emlékbe is nagyon jó lenne, de helyhiány miatt tavasszal mikor megkezdődik az esküvőszezon meghírdetem és akkor még keresek is rajta.
2011. nov. 17. 12:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Én megvettem (újonnan), mert olcsóbb volt, mintha béreltem volna bárhol máshol egy ruhát. Az első perctől tudtam, hogy el fogom adni, mert nem láttam értelmét, hogy a szekrényben álljon.
2011. nov. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!