Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvariatlanság, ha a pár kijelenti hogy az esküvőre nem
mehet 14 éven aluli gyerek?
Figyelt kérdés
Érdemes egyáltalán olyat meghívni akinek van kisebb gyereke vagy úgysem jönnének el?
Persze,hogy mennék.Addig meg vigyázna rá a mama meg a papa.
2012. okt. 18. 15:01
2/64 anonim válasza:
Nem mennék... Bunkóságnak tartom, hogy kijelentik, hogy nem vihetem a gyerekem és pont. Ha nincs így kiadva, hanem szépen megkérnének, hogy esetleg próbáljam meg megoldani a felügyeletét, mert nem érezné jól magát stb., akkor még elgondolkodnék rajta, de így nem. Na meg, ha van egy 14 év feletti meg egy alatti gyerekem akkor csak az egyiket hagyjam otthon? Akkor inkább nem megyek.
2012. okt. 18. 15:05
3/64 anonim válasza:
igen, udvariatlanság.
és voltam már úgy esküvőn, hogy volt sok kisgyerek, senkit nem zavartak.
én nem mennék olyan esküvőre, ahol kikötik, hogy nem mehet a gyerekem. Ha nagyon bulizhatnékom lenne, úgysem vinném, de hadd legyen már az én döntésem.
2012. okt. 18. 15:06
4/64 anonim válasza:
Érdemes-e? Hát nem parasztság azt mondani, hogy "á, titeket nem hívtunk meg, úgysem jöttetek volna el!"?
Hívd meg, aztán legfeljebb nem jön el. Nehogy már a meghívókon spórolj!
Egyébként a 13 évesekkel mi a gond?
5/64 anonim válasza:
engem vittek gyerekként is imádtam...és a gyerekem nélkül nem is mennék.....
6/64 Jégtánc válasza:
Ha megtudnám oldani hogy valaki vigyázzon rá,akkor persze.Bár eléggé furdalna a kíváncsiság hogy miért is ne lehetne menni kisgyerekkel:)
7/64 anonim válasza:
az esküvőre miért nem ?
azt még megértem h ha lesz buli utána és oda nem akarjátok
de magára a szertartásra még elmehet....
az enyémen voltak 60főből 19 gyerek volt a szertartáson és a bulin is
vacsi után sokan haza vitték a kisebb gyermeket nagyinak és jöttek vissza de a nagyobbak maradtak
én is voltam már 2 és 5 évessel vidéken parasztlagzin :-)
mikor elfáradtak felvittem őket aludni és mentem vissza bulizni
2012. okt. 18. 15:07
8/64 anonim válasza:
Udvariatlanság. Mondjuk szerintem kb 4-5 év alatt gázosak a gyerekek. Viszont az is rossz, hogy nagyon sok öntudatos anyuka hurcibálja a gyerekét mindenhova, oda is ahova nagyon nem kéne. Én most voltam egy esküvőn, és marhára zavart, hogy az egyik két éves a szertartás alatt csinálta a fesztivált. Én voltam a tanú, ott ültem az anyakönyvezetőhöz közel, és gyakorlatilag felét nem hallottam amit mond.
2012. okt. 18. 15:12
9/64 anonim válasza:
felháborítónak tartanám és nem mennék. ahol nem látják szívesen a vérségi leszármazottaimat, oda én sem megyek. önző, smucig, egoista hozzáállás ez. aki ilyet akar az utálja a gyerekeket vagy bosszúból teszi, amiért neki nincs vagy nem lehet. az esküvő családi esemény és ebbe a kisgyerekek is beletartoznak.
2012. okt. 18. 15:13
10/64 anonim válasza:
Nekem ilyen meghívót küldenének, akkor onnantól kezdve el is felejthetnék a nevemet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!