Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 64 felnőttre és 27 gyerekre (amiből 12 gyerek 4 éven aluli) hány főre számoljuk a svédeasztalt?
Én ilyenkor mindig úgy vagyok, h ink' több, legyen, mint kevesebb, és én olyan 80 főre lőném be a dolgot.
(pl láttam már olyan 2 éves gyereket, h simán benyomott két nagy karéj kenyeret)
Jajj pont ide illő a történetünk.
Meghívtak minket esküvőre,3 éves öcsém kicsit furcsa gyerek,nem nagyon szeret játszani,ezért eleve úgy kértük,hogy az asztalnál legyen neki is helye,mert nagyon jól nevelt és nyugodt gyerek.
Szóval megkaptuk az asztalt (körasztal) ahol összesen 12-en ültünk.
Én az öcsém mellet és még sokan,akit annyira nem ismertem,de ez lényegtelen.
Jöttek a fogások öcsém MINDENT megvett,amit eléraktak.
Leves,többféle második miiindent.Az egész asztal bámulta és tette a megjegyzéseit "Juj de nagyétkű gyerek" "Hogy tudjátok eltartani" stb..vicces is volt meg rémísztő is :D
Ezt észrevették a pincérek és odament hozzá az egyik és megkérdezte kér -e még valamit,rámnézett szabad -e,bólintottam,mert kíváncsi voltam,hogy komolyan hogy nem pukkadt még meg..erre kért még egy tál levest,amit be is nyomott.
Szóval a konklúzió : 2 leves,2 tányér második,pogácsa,kenyér kb 5-6*2 dl üdítőt evett meg csak egy 3 éves..
Nem mondom,nagyon égtem :D
Aztán később meg a fogyókúrás topicban látjuk viszont őket...
Persze, hogy nem szabad megtagadni az ételt a gyerektől, de azért valamennyire csak kontrollálni kell már, nem?
Én mondjuk nem vagyok szülő, lehet, hogy nem is leszek (ki tudja), de mondjuk szerintem már a harmadik tányér után azért mondanám, hogy kisfiam/kislányom, legalább várj már egy kicsit, mert rosszul leszel... Én sem eszem ennyit, komolyan!
(Nem bántásnak szántam, hanem elképedtem!)
A kérdéshez: úgy tudom, hogy 10-12 év alatt a gyerekeket félnek szokták számolni, és a nagyon kicsiket (2-3 év alatt) egyáltalán... De ezek után... Fene tudja...
Én szerintem olyan 78-80 fővel számolnék.
80 főre elegendő.
Én inkább a felnőttek miatt aggódnék, mert ott sokkal nagyobb a szórás, ami a mennyiséget illeti. Vannak vékony nők, akik vigyáznak az alakjukra, keveset esznek, és lehetnek a vendégek közt 100-1404 kilós pasik is, akik 3x annyit esznek, mint a normál adag.
Nem elhízott cseppet sem..talán még vékonyka is.
110 centi és 17 kiló.Csatolok egy képet milyen kis dagi :)
Itt egy kép,itt is 17 kilós volt csak kb 106 centi..
Sokat eszik otthon is,de rengeteget mozog otthon,állandóan mozgásban van.
Normális, ha sokat eszik, nekem is előfordul, hogy mindenki csak nézett, mennyi belémfér, de csak néhányszor. Fogyókúrás topikba meg akkor menne, ha tortából evett volna ennyit. Rendes kajából meg egyen annyit amennyi jól esik, növésben van. Én is 80-at számolnék.
Az 58-as troll szerintem kb. 38-as lesz, mire végzünk vele :)
Nálunk sose volt ez probléma, hogy ki mennyit eszik vendégségben, azért megyünk, hogy jól érezzük magunkat, nálunk is mindenki anniyt eszik, amenyit tud. Eleve ha sajnáljuk a kaját, akkor nem hívunk vendéget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!