Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem házasodtatok össze a gyerek születése előtt?
2 hónap múlva születik a kisfiúnk, de már menyasszony vagyok. Nem szeretnék most csak a baba miatt összeházasodni, gyorsba, ráadásul, mivel másra kell a pénz, olyan esküvőt tarthatnánk csak amit nem szeretnék. A gyerek nem lesz kevesebb attól hogy mi nem vagyunk házasok. Majd ha már tudunk nélkülözni annyi pénzt amennyit mi az esküvőre szánunk, akkor összeházasodunk.
Ráadásul egy esküvő sok stresszel jár, nem szeretném ennek terhesen kitenni magam és megkeresztelve sem vagyok, mászkálni kéne emiatt sokat nekem is.
5.vagyok
De nekem nem fontos, közös vagyonunk van, egy édes babánk, tényleg nem fontos, és ha ezért le leszek pontozva, akkor annak van baja, aki lepontozz, hogy nem tudja elfogadni, hogy máshogy gondolkodunk.
Mert nem kérte meg a kezem a fiunk születése előtt... Mondvacsinált okokkal
Ugyan a lányunk születése előtt volt polgári(2tanús 3perces marhaság), de a kapcsolatunk felbonthatósága vált csak ettől macerásabbá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!