Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után házasodtatok össze? És végül együtt maradtatok vagy nem?
Mi 5 év után házasodtunk és 1 év után elváltunk.
A mostani ferjemmel. Már elsö nap össze házasodtam volna, de vele is 5 év és egy gyerek után házasodtunk, de ott más ok volt. Vele már kb pár hét után házasodtunk volna.
Szerintem ha valaki igazán érzi akkor elsö perctöl házasodna. Ahol nem érzik a párok, és nincs más ok csak ismerjük még megegymást szöveg ott nem is akarnak igazán haázsodni.
Másfél év után (ebből 1 év együtt élés) házasodtunk, 5 és fél év után váltunk (4 év házasság).
Hiába ismered meg a másikat, ha megváltozik és kifordul önmagából. A végére már abban is véleménykülönbség volt, amiben korábban teljesen egyet értettünk.
Mi is a 3. évfordulónkon fogunk összeházasodni :)
Egyébként már 1 hónap után sszeköltöztünk.
7 évig legjobb barátok voltunk. Ennek tudatában :), kapcsolatunk 2. napján már csak a cuccaimért mentem haza, 1 hónap után megkérte a kezem, rá 7 hónapra összeházasodtunk és most nyáron lesz az 1 éves házassági évfordulónk. Lényegében minden úgy alakult szinte napra pontosan, amit kb. a barátságunk 5. éve óta emlegettünk poénból. Természetesen eszünk ágában sincs elválni :)
(Na, jöhet a lepontozás, az összes ilyen kérdésnél lepontozzák azokat a válaszadókat, akik nem sokat vártak az esküvővel.)
8 hónap után házasodtunk 5 év után váltunk el.Nagyon fiatalok voltunk,"diák szerelem".
Mostani párommal együtt élünk de nincs házasság.De van gyerekünk 5 éves a másik 8 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!