Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem házasodtatok össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem házasodtatok össze a gyerek születése előtt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 18:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

4-es vagyok.

Nem volt macera, apasági nyilatkozatot be kellett mutatni, 2 szobatársam váltotta egymást, ők sem voltak házasok. Szerintem ez nem olyan ritka manapság, hogy kirívó legyen és fennakadjon rajta bárki.

2012. jún. 7. 20:06
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Mert nem olyan fontos az esküvő!!!!
2012. jún. 7. 20:11
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem? Röviden: nem tartom fontosnak.

Tiszteletben tartom, ha másnak az. Szóval nem vagyok ellene sem.

Azt viszont ki nem állhatom, amikor a két "párt" egymást győzködi a a maga igazáról.

Szerintem itt mindenkinek igaza van, aki a saját legjobb belátása szerint dönt, és az neki jó.

Volt- e macera emiatt a kórházban? Egyáltalán nem. Ahogy az előző mondta: apasági nyilatkozatot kérték, amit már korábban az önkormányzatnál elkészíttettünk.

2012. jún. 7. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Igen volt negatív tapasztalatom, de nem csak a kórházban hanem szinte mindenhol, védőnő, jegyzőnél, terhesgondozáson és azóta is /boltban , postán, játszótéren és minden olyan helyen ahol beszélgetésbe elegyedek az emberekkel/

Úgy bánnak velem, mintha kevesebb lennék azért mert nem vagyunk házasok, volt már olyan megjegyzés, hogy házasság nélkül a gyereknek nincs is igazi apja, akkor olyan, hogy azok a gyerekek akik házasságon kívül születnek mint fattyúk, zabigyerekek.

2012. jún. 7. 20:20
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
mert eszembe sem jutott akkor még férjhez menni. a gyermekunk 4 éves, most lesz az eskuvônk, vhogy most van itt az ideje. hátrány nem volt szulésnél, pedig kulfôldôn szultem, szoval elôre apasági nyilatkozat sem lehetett, csak miután a pindúr már megszuletett.
2012. jún. 7. 20:22
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

14.

Ne foglalkozz velük, ja, mert egy darab papÍrtól lesz valakinek igazi apja.

2012. jún. 7. 20:27
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

gyerekre vágyom, házasságra nem. az okokat most nem ragoznám.

nem félek, h bárki megszól, vagy megjegyzést tesz. neki úgy jó, nekem így.

szinte csak olyan párokat ismerek, akik nem házasodtak össze, pedig sok helyen már 2 gyerek is van. nem ez a fontos. bízom a páromban, hiszem benne, hogy nem hagy el.

sokan még úgy is elválnak, hogy ott a papír.

2012. jún. 7. 20:31
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

14-es te mindenkinek elmondod, hogy nem vagy házas?

Tőlem a kutya nem kérdezte meg soha. És ha a védőnőnek ( ő se, mert nem mindenki lesz né ugye), vagy a bélyegragasztó kisasszonynak a postán nem tetszik az mégis miért érdekel?

Buták azok akik ilyenen csámcsognak, de azok se jobbak akik felveszik.

2012. jún. 7. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem, hogy vele akarom leélni az életem, a gyereket imádom akármennyire is becsúszott.
2012. jún. 7. 20:53
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

az hogy pénz kell hozzá az azt jelenti hogy nem akarlak feleségül venni

az én esküvőm 0 ftba került

besétáltunk, aláírtuk, kisétáltunk utcai ruhába és jónapot

2012. jún. 7. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!