Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem házasodtatok össze a gyerek születése előtt?
4-es vagyok.
Nem volt macera, apasági nyilatkozatot be kellett mutatni, 2 szobatársam váltotta egymást, ők sem voltak házasok. Szerintem ez nem olyan ritka manapság, hogy kirívó legyen és fennakadjon rajta bárki.
Miért nem? Röviden: nem tartom fontosnak.
Tiszteletben tartom, ha másnak az. Szóval nem vagyok ellene sem.
Azt viszont ki nem állhatom, amikor a két "párt" egymást győzködi a a maga igazáról.
Szerintem itt mindenkinek igaza van, aki a saját legjobb belátása szerint dönt, és az neki jó.
Volt- e macera emiatt a kórházban? Egyáltalán nem. Ahogy az előző mondta: apasági nyilatkozatot kérték, amit már korábban az önkormányzatnál elkészíttettünk.
Igen volt negatív tapasztalatom, de nem csak a kórházban hanem szinte mindenhol, védőnő, jegyzőnél, terhesgondozáson és azóta is /boltban , postán, játszótéren és minden olyan helyen ahol beszélgetésbe elegyedek az emberekkel/
Úgy bánnak velem, mintha kevesebb lennék azért mert nem vagyunk házasok, volt már olyan megjegyzés, hogy házasság nélkül a gyereknek nincs is igazi apja, akkor olyan, hogy azok a gyerekek akik házasságon kívül születnek mint fattyúk, zabigyerekek.
14.
Ne foglalkozz velük, ja, mert egy darab papÍrtól lesz valakinek igazi apja.
gyerekre vágyom, házasságra nem. az okokat most nem ragoznám.
nem félek, h bárki megszól, vagy megjegyzést tesz. neki úgy jó, nekem így.
szinte csak olyan párokat ismerek, akik nem házasodtak össze, pedig sok helyen már 2 gyerek is van. nem ez a fontos. bízom a páromban, hiszem benne, hogy nem hagy el.
sokan még úgy is elválnak, hogy ott a papír.
14-es te mindenkinek elmondod, hogy nem vagy házas?
Tőlem a kutya nem kérdezte meg soha. És ha a védőnőnek ( ő se, mert nem mindenki lesz né ugye), vagy a bélyegragasztó kisasszonynak a postán nem tetszik az mégis miért érdekel?
Buták azok akik ilyenen csámcsognak, de azok se jobbak akik felveszik.
az hogy pénz kell hozzá az azt jelenti hogy nem akarlak feleségül venni
az én esküvőm 0 ftba került
besétáltunk, aláírtuk, kisétáltunk utcai ruhába és jónapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!