Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek igen, esküvő (még nem)?
Figyelt kérdés
Szep a kapcsolatunk,minden passzol...gyerek eskuvo elott? elvileg nem vagyunk az oskorban...hivo sem vagyok(o sem)...szerintetek??2012. jún. 29. 13:13
1/18 anonim válasza:
Ha úgy gondoljátok, akkor legyen gyerek.
2/18 anonim válasza:
Ez csakis a ti döntésetek, ti tudjátok, hogy mit szeretnétek. Nemigen lehet a kérdésedre válaszolni, hiszen mindenkinek más az értékrendje.
Én alapból nem is ragaszkodom az esküvőhöz, szóval szerintem nyugodtan. :)
De biztos lesznek, akik ezért jól lepontoznak, és majd hőbörögve leírják, hogy "gyereknek családba kell születnie", stb.
4/18 anonim válasza:
Nyugodj meg, az őskorban se volt esküvő, akkor csak az volt a lényeg, hogy szaporodjunk és sokasodjunk. Ha téged ez nem zavar, csináljátok, az a lényeg, hogy ti boldogok legyetek. Ha szeretnél esküvőt, akkor viszont intézd el, mert gyerek után már kicsit se lesz motivált a párod arra, hogy elvegyen.
5/18 anonim válasza:
Nálunk is már megvan a gyerek, de az esküvő szinte még szóba se jött.
6/18 anonim válasza:
9 hónapos volt a lányunk, amikor összeházasodtunk. Egyenlőre még senki nem vert és átkozott el minket emiatt!
Egyébként az esküvő sem volt tervben, csak rágták a fülünket a szülők ... az esküvő óta se változott semmi.
Vagyunk egymásnak, érezzük, amit kell és kész.
7/18 anonim válasza:
Ha neked megfelel, nekem aztán hidd el, édes mindegy, hogy csináljátok. Már nem fognak megkövezni érte, elég általános dolog.
8/18 anonim válasza:
Rajtatok múlik, de azért a házasságot nem kötném az őskorhoz. :)
9/18 A kérdező kommentje:
utolso...koszi az "edes mindegy" szavakat... Kulonben lesz kisbaba... most nem attol lesz vagy nem gyerekem,amit ide irtok... hanem mintahogy az utoloso elotti irta nagyon kedvesen...leirta az o kis tortenet,hogy neki nem szamit,csak a szeretet a lenyeg,csak a szulok szerettek volna a hazassagot... az ilyen emberekben van egy kis erzelem is...nem ugy mint benned utolso..."edes mindegy"...ez most nekem nagyon undorito valaszkent jott at...mar ne is haragudjal...
2012. jún. 29. 14:33
10/18 A kérdező kommentje:
nem kototm az oskorhoz... mi is osszfogunk hazsodni...mar beszeltunk rola....de gyereket elobb szeretnenk... a papir nem olyan fontos...
2012. jún. 29. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!