Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerek igen, esküvő (még nem)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek igen, esküvő (még nem)?

Figyelt kérdés
Szep a kapcsolatunk,minden passzol...gyerek eskuvo elott? elvileg nem vagyunk az oskorban...hivo sem vagyok(o sem)...szerintetek??

2012. jún. 29. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Egyik barátom esküvőjén ott volt a saját kislányuk is. Másfél éves volt a lányzó, gyönyörű volt a kis koszorúslány ruhájában. :))
2012. jún. 29. 14:40
 12/18 A kérdező kommentje:
cuki lehetett :)) ment a pont :)
2012. jún. 29. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Úgy csináljátok ahogy nektek megfelel, ezen ma már nem sokan akadnak fenn, aki meg igen annak sincs köze hozzá. :)
2012. jún. 29. 15:46
 14/18 Dottorre ***** válasza:
65%
Hát nálunk fix, hogy előbb lesz gyerek, mint házasság, mert egyikünk sem házasságpárti!
2012. jún. 29. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

gyereket mindenképp szeretnék, házasságot semmiképp.

így is lehet, van rá ezer példa, h működik. nem egy papírtól lesz szebb az életed.

persze akinek ez fontos, házasodjon, az ő dolga, de engem senki és semmi nem tudna rávenni.

2012. jún. 29. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam az édes mindegy-et. Nem értem, miért vagy ilyen érzékeny, gondolom, a hormonális változás teszi, mert részemről nem volt benne semmilyen gúny vagy rosszindulat. De azért köszi a lepontozást!
2012. jún. 29. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
sőt, már érzéseim sincsenek, mert azt írtam, édes mindegy. :D Komolyan, szerintem valami gond lehet nálad fejben. :D Mit kellett volna írnom, hogy jó legyen a lelkivilágodnak és ne kapj szívszélütést?
2012. jún. 29. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Manapság teljesen elfogadott, hogy sokan gyerek után házasodnak. Sokan pl csak gyerek után házasodnak, hogy a gyerekük is ott legyen az esküvőn.
2012. jún. 30. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!