Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvariatlanság, ha a pár kijelenti hogy az esküvőre nem mehet 14 éven aluli gyerek?
Érdemes egyáltalán olyat meghívni akinek van kisebb gyereke vagy úgysem jönnének el?
Ti mennétek ha lenne fiatalabb gyereketek?
Szerintem teljesen természetes, hogy vannak gyerek- meg felnőttprogramok, és az esküvő az utóbbiak közé tartozik. Én voltam kisgyerekként esküvőn és rettentő unalmas volt. Tudtam viselkedni, már 5 éves voltam, de hosszúnak és érdektelennek találtam az egészet. Én nem vagyok különösebben esküvőpárti, de megértem, hogy van, akinek ez élete egyik legfontosabb napja és nem hiányzik az igenek közül az "ANYAAA, BE FOGOK KAKILNI". Másfelől tisztelet a kivételnek, de manapság nem nagyon divat nevelni a gyereket, órákat ordíthat a csemete a vonaton vagy bárhol, a szülő meg büszke rá, hogy de nagy hangja van, és különben is viselje el mindenki, hiszen ő a Szülő, aki most mentette meg a magyarságot a kihalástól...
Persze aki nem hívja meg a gyerekeket, az számíthat rá, hogy lesz, aki besértődik, mert "jaaaj a gyerekem nélkül nem, hiszen össze vagyok nőve az én üngyürübüngyürü babócabubócámmal, és te most gyűlölöd az én édibédi bubócababócámat", de az ilyenek jelenléte nélkül értelmes ember egyébként is megvan...
Kérdező!
Mennyi idős a gyereked? Ha 6 év körüli, akkor beszéld meg a nővéreddel, hogy elmehessen, mert egy ekkora gyerek már tud viselkedni, persze volt ellenérv is bőven.
A lányom 8 éves.
Nyilván nem fogjátok elhinni, de átlagos, jól nevelt lány.
Az a baj hogy ismerem a húgom, nagyon meg fog haragudni arra aki így nem akar eljönni. Vagy - tudom, ilyen nincs - nem tud, mert nincs kire hagyni a gyereket. Persze van bébiszitter, de az esküvőre kell utazni, nászajándék és akkor még többezer egész estére a bébiszitterre bizony nem olcsó.
Egyébként szerintem nagyon egyszerű erre a gyerekdologra a megoldás, és még nem is bunkó, mint kijelenteni h nem jöhet a gyerek: testvérem esküvőjén is úgy volt, hogy a meghívókat névre szólóan küldtük ki, "Kedves X és Y", a gyerekeket nem neveztük meg sehol, nem is hoztak el egyet sem!
Az egyik válaszoló írta, hogy ők mindent megszerveztek a gyerekeknek: hát igen, ha valaki ilyen lagzit szeretne, akkor nyilván nem gond. De sokan vagyunk úgy hogy ilyenkor nem sminktippeket váltanánk 5évesekkel, és dícsérgetnénk h milyen szépen a vonalon belül színezett, hanem még egyszer bulizni szeretnénk a barátainkkal!
És egyáltalán nem értek egyet abban, hogy egy részeg ember elronthatja a bulit... Ha az a lagzi jó, és nme halál unalmas, akkor egy kicsit mindenki ittas. Ha valaki meg jobban, hát legalább poénos sztorikra ad alkalmat!
Még annyi, hogy magára az esküvőre persze az hozta a gyerekét aki akarta, amíg kussban van a gyerek a szertartás alatt addig senkit nem érdekel, de a lagzira már nem voltak meghívva.
És igen, lehet lepontozni amiért így fogalmazok, de ha valaki azt mondja, hogy ha az Igen kimondása során egy gyerek felsír, akkor ő arra gondol, hogy "jajj szegény, biztos unja már" és nem arra, hogy "valaki sürgősen paterolja ki ezt a bömbölő kölyköt" akkor hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!