Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Udvariatlanság, ha a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvariatlanság, ha a pár kijelenti hogy az esküvőre nem mehet 14 éven aluli gyerek?

Figyelt kérdés

Érdemes egyáltalán olyat meghívni akinek van kisebb gyereke vagy úgysem jönnének el?

Ti mennétek ha lenne fiatalabb gyereketek?

2012. okt. 18. 15:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem teljesen természetes, hogy vannak gyerek- meg felnőttprogramok, és az esküvő az utóbbiak közé tartozik. Én voltam kisgyerekként esküvőn és rettentő unalmas volt. Tudtam viselkedni, már 5 éves voltam, de hosszúnak és érdektelennek találtam az egészet. Én nem vagyok különösebben esküvőpárti, de megértem, hogy van, akinek ez élete egyik legfontosabb napja és nem hiányzik az igenek közül az "ANYAAA, BE FOGOK KAKILNI". Másfelől tisztelet a kivételnek, de manapság nem nagyon divat nevelni a gyereket, órákat ordíthat a csemete a vonaton vagy bárhol, a szülő meg büszke rá, hogy de nagy hangja van, és különben is viselje el mindenki, hiszen ő a Szülő, aki most mentette meg a magyarságot a kihalástól...

Persze aki nem hívja meg a gyerekeket, az számíthat rá, hogy lesz, aki besértődik, mert "jaaaj a gyerekem nélkül nem, hiszen össze vagyok nőve az én üngyürübüngyürü babócabubócámmal, és te most gyűlölöd az én édibédi bubócababócámat", de az ilyenek jelenléte nélkül értelmes ember egyébként is megvan...

2012. okt. 18. 23:49
 42/64 anonim ***** válasza:
90%
Na de a kérdező nővére a saját unokahúgáról gondolkozik így. Nem a barátnő gyerekéről. A testvérem gyereke az szinte annyira fontos mintha a sajátom lenne.
2012. okt. 18. 23:52
 43/64 anonim ***** válasza:
49%
Gyerek-gyerek, valószínű nem ok nélkül akarja hogy ne legyen ott. A gyereknek tökmindegy hogy ott van e vagy nincs, valószínűleg nem az a nagy vágya hogy végigüljön egy esküvőt. A párnak viszont csak számít az hogy ki van ott.
2012. okt. 19. 00:14
 44/64 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk nyáron volt az esküvőnk.Több,mint 40-en voltunk.Olyan embereket hívtunk meg,akikkel feltétlenül meg akartuk osztani ezt a napot.A vendégek 90%-nak volt gyereke és még kisgyerekek mind.A legnagyobb 10 éves volt.Voltak félelmeim,de nem tudtam volna elképzelni,hogy bárkinek is azt mondjuk ne hozza a gyerekét.Készültünk a vacsora helyszínén külön asztalt kértünk,ahova színesceruzákat,kifestőket tettünk,fiús és lányos képekkel,hogy tudjanak játszani a gyerekek.A templomi szertartás alatt két babát vittek ki a szülők,a többiek csendben voltak,a polgárin senkit.Nem volt gond,sőt a kislányok miatt fantasztikusan szépnek éreztem magam,mivel őszntén lelkesedtek a ruhámért és az ékszerekért.Csajos beszélgetéseket folytattunk,bájosak voltak nagyon.A vendégek jól érezték magukat,mindenkivel tudtunk beszélgetni,a gyerekek táncoltak,nevetgéltek.Nem volt gond.Szállást is biztosítottunk,így aki elfáradt vagy a gyereke az lefektethette és amikor akart ránézhetett.Figyeltünk rá és megbeszéltük az étteremmel,hogy legyen etetőszék,a babakocsikat is megfelelő helyre el tudjuk tenni és ha az anya úgy látja el tudjon vonulni szoptatni.Egyetlen részeg ember sem volt az esküvőnkön (akitől soha nem tart senki,de valójában jobban tönkre tudja tenni a bulit,mint a gyerekek).A hangulat pedig tényleg szuper volt.Hetekig hallgattuk,hogy milyen jó buli volt és mi is így láttuk.Odafigyelés kérdése,hogy akiket meghívsz,azok már családok és eszerint vannak igényeik,amiket nem kell teljesíteni,de akkor nem biztos,hogy jelen tudnak lenni a nagy napodon.Aki nélkül pedig ugyanúgy jól szórakozol,az nem is fontos neked igazán.
2012. okt. 19. 08:39
 45/64 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Mennyi idős a gyereked? Ha 6 év körüli, akkor beszéld meg a nővéreddel, hogy elmehessen, mert egy ekkora gyerek már tud viselkedni, persze volt ellenérv is bőven.

2012. okt. 19. 09:32
 46/64 A kérdező kommentje:

A lányom 8 éves.

Nyilván nem fogjátok elhinni, de átlagos, jól nevelt lány.

Az a baj hogy ismerem a húgom, nagyon meg fog haragudni arra aki így nem akar eljönni. Vagy - tudom, ilyen nincs - nem tud, mert nincs kire hagyni a gyereket. Persze van bébiszitter, de az esküvőre kell utazni, nászajándék és akkor még többezer egész estére a bébiszitterre bizony nem olcsó.

2012. okt. 19. 09:53
 47/64 anonim ***** válasza:
29%

Egyébként szerintem nagyon egyszerű erre a gyerekdologra a megoldás, és még nem is bunkó, mint kijelenteni h nem jöhet a gyerek: testvérem esküvőjén is úgy volt, hogy a meghívókat névre szólóan küldtük ki, "Kedves X és Y", a gyerekeket nem neveztük meg sehol, nem is hoztak el egyet sem!

Az egyik válaszoló írta, hogy ők mindent megszerveztek a gyerekeknek: hát igen, ha valaki ilyen lagzit szeretne, akkor nyilván nem gond. De sokan vagyunk úgy hogy ilyenkor nem sminktippeket váltanánk 5évesekkel, és dícsérgetnénk h milyen szépen a vonalon belül színezett, hanem még egyszer bulizni szeretnénk a barátainkkal!

És egyáltalán nem értek egyet abban, hogy egy részeg ember elronthatja a bulit... Ha az a lagzi jó, és nme halál unalmas, akkor egy kicsit mindenki ittas. Ha valaki meg jobban, hát legalább poénos sztorikra ad alkalmat!

2012. okt. 19. 10:26
 48/64 anonim ***** válasza:
32%

Még annyi, hogy magára az esküvőre persze az hozta a gyerekét aki akarta, amíg kussban van a gyerek a szertartás alatt addig senkit nem érdekel, de a lagzira már nem voltak meghívva.

És igen, lehet lepontozni amiért így fogalmazok, de ha valaki azt mondja, hogy ha az Igen kimondása során egy gyerek felsír, akkor ő arra gondol, hogy "jajj szegény, biztos unja már" és nem arra, hogy "valaki sürgősen paterolja ki ezt a bömbölő kölyköt" akkor hazudik.

2012. okt. 19. 10:29
 49/64 anonim ***** válasza:
69%
Kedves 70-os. A barátaink családos emberek.Elmúltak azok az idők,amikor együtt buliztunk éjszakánként egyetem alatt,amikor nem kellett tekintettel lenni senkire és semmire,csak magunkra.Felnőttünk.Mi most értünk abba a stádiumba,hogy úgy éreztük össze akarjuk kötni az életünket.A barátaink,rokonaink ezt már meglépték,családot is alapítottak.Az esküvőnk nem nosztalgia buli volt,emlékezve az egyetemi bulis évekre,vagy osztálytalálkozó,hanem önfeledt szórakozás a mostani körülményeinket is figyelembe véve.Egy gyerek,aki lelkes és csillogó szemmel érdeklődik vagy táncolni hív,ugyanolyan szórakoztató tud lenni,ha nem jobban,mint egy részeg barát,aki 5000 éves sztorikkal próbálja szórakoztatni a társaságot.Nekünk így volt tökéletes és a vendégeinknek is.Akiknek nem kellett választani,hogy eljönnek-e velünk ünnepelni vagy otthon maradnak a gyerekükkel,akik ma már az életük része.
2012. okt. 19. 10:38
 50/64 anonim ***** válasza:
34%
Ennyire azért ne misztifikáljátok túl egy esküvőt. Nekem is fontos lenne de azért a lótúloldalára sem szabad átesni.
2012. okt. 19. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!