Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha hozzámennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha hozzámennék egy kínaihoz 1millióért?

Figyelt kérdés
Csak a papír meg a magyar állampolgárság megszerzése miatt kellene megnősülnie.

2012. máj. 30. 11:18
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
37%
Simán belemennék ,1millió pont kihúzna a szarból mert csak hónapról hónapra élek a fizetésből.Hol lehet jelentkezni?Az meg hogy kérdéseket tesznek fel pont nem érdekel összeírjuk a lehetséges kérdéseket válaszokat,simán betanulom és valószínűleg a kínai is képes erre ,az ÁVH meg tehet egy szívességet.
2012. jún. 3. 11:37
 42/57 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem semmiképpen se. Az egész ötlet felháborító. Tényleg annyira szükséged van arra a pénzre, hogy ilyen becstelen légy? Teljesen megbízhatatlannak tartom őket, a saját köreikben forognak egy külön társadalmon belüli társadalommal. Én nem bíznék közülük senkiben.
2012. jún. 3. 13:17
 43/57 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem fizet ki elválok,ilyen egyszerű :D
2012. jún. 3. 18:36
 44/57 A kérdező kommentje:
Én munkahelyet kérnék a nyugdíjazásomig! Az több, mint egy milla és az egész életem be van biztosítva mégsem érzem ajándéknak, mert megdolgoztam azért amim van. Protekció meg mindenhol van! Csak nekem nincsenek rokonaim itt-ott meg amott, hogy beprotezsáljon. Tök kilátástalan minden. Ez a havi 22800 ft kötelet venni se elég, hogy véget vessek az életemnek. Lóvé nélkül még tovább tanulni se tudok, jogsit szerezni (mert pl futár is sok helyre kell), hogy tudjak lépni, valamiféle karrierféleséget építeni, családom lehessen végre stb...stb...stb... Remélem vagy érthető, hogy már minden baromság az eszembe jut.
2012. jún. 3. 21:17
 45/57 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem menj bele,senkinek nem ártasz vele ,nem lopsz rabolsz ,csak egy egyszerű papírozás az egész.Ha meg belemegy a munkaadásba az még jobb.
2012. jún. 4. 01:08
 46/57 anonim ***** válasza:
Így már megértelek. Könnyen beszéltem én is mert jelenleg van munkahelyem. Amikor nem volt és lett volna egy ilyen lehetőségem, valószínűleg én is ugyanígy dilemmáztam volna mint most te. Nagyon nehéz döntés előtt állsz. De próbálj meg mindent mérlegelni, és annak lehetőségét kizárni egy házassági szerződéssel, hogy bármilyen jelenlegi, vagy leendő tulajdonod veszélyben legyen. Jobbat nem tudok, én sem mondani de ha ez elindíthatná a pályádat akkor vágj bele, de légy nagyon körültekintő!
2012. jún. 4. 09:49
 47/57 Waff ***** válasza:
6%

Kedves ügyvéd úr!Maga akkora kamu mint egy ház! :)

2010 ben jöttem magyar országra,szerb gyerek vagyok,és 2010-ben(ugyanabba az évbe) házasodtam össze a feleségemmel.Azt amit az "ügyvéd" úr leirt,hát azon csak kacagni tudtam.

Az égvilágon semmit se kérdezgetnek a bevándorlásiba,de a szó legszorosabb értelmébe semmit!És nem is ellenőrizgetnek.Házasság útján magyar országon nem kaphatsz még tartózkodási kártyát sem!

Ahhoz kell egy magyarországi munkaszerződés,lakcim,stb stb.De ha ezek megvannak,akkor simán kapsz házasság nélkül is "tart kártyát",csak nem 5 évre hanem fél vagy 1 évre. :)Azt utána ha lejár már könnyen lehet hosszabitani.

Kérem az ügyvéd urat h ne beszéljen butaságokat,mert ha valaki,hát én tudom hogy hogy működik a dolog ha egy külföldi egy magyarral házasodik össze,mivel személyes tapasztalatom :)

2012. jún. 8. 19:36
 48/57 anonim ***** válasza:
de a kérdező oldaláról vizsgálva így is úgy is megvan a milliója :) és ez itt a lényeg, nem más.
2012. jún. 10. 17:23
 49/57 hazi78 válasza:
leszarnám már bocs de nem ismerlek szóval úgy érzem nem lenne rémálmom miatta. de 1 milla? ez most komoly? az nagyon kevés.
2012. jún. 12. 17:20
 50/57 anonim ***** válasza:

névházasságért sehol nem szoktak többeket fizetni

ennyi a tarifa általánosan, vagy kevesebb

2012. jún. 12. 18:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!