Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha hozzámennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha hozzámennék egy kínaihoz 1millióért?

Figyelt kérdés
Csak a papír meg a magyar állampolgárság megszerzése miatt kellene megnősülnie.

2012. máj. 30. 11:18
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
36%

Felőlem ingyen is hozzámehetsz, sőt, az se zavar, ha mindjárt a hetes út mentén is árulod magad kicsit.

Ha az a kérdés, hogy én csinálnék-e ilyet... hát nem. Elő tudom teremteni a szakmámban dolgozva azt, amire szükségem van, cserébe tükörbe tudok nézni minden reggel, mert nem adtam el magam. Nekem ez utóbbi többet ér, mint 1 millió forint. Vagy 2. Vagy 5. Vagy25.

2012. máj. 30. 11:35
 12/57 anonim ***** válasza:
87%
1 milla kevés. Írj hozzá még 1-2 nullát.
2012. máj. 30. 11:46
 13/57 A kérdező kommentje:
Nincs több. Csak alá kell írni a papírt aztán x idő után meg a válási papírt.
2012. máj. 30. 11:58
 14/57 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Állampolgársági ügyekkel foglalkozó ügyvéd vagyok.

Ez nem ilyen egyszerű. Valószínűleg nem állampolgárságot akar, hanem tartózkodási kártyát. A Bevándorlási Hivatal is fel van ám erre készülve, hogy emberek pénzért (és tart kártyáért) cserébe házasodnak. Számíts arra, hogy szépen ki fognak téged kérdezni - meg őt is - egymás szokásairól, milyen színű a fal a közös lakásban, mi a kedvenc színed, milyen kozmetikumokat használsz, stb. Ha ezen megbuktok, akkor neki nincs tartkártya.

Ja, és számíts arra, hogy az idegenrendészet ki fog hozzád menni ellenőrizni, megkérdezni, hogy hol tartod a zoknijait stb. Ha ezen megbuktok, szintén nincs tartkártya.

Ha esetleg gyereked születne mástól, az is az ő nevén lesz.

Nem olyan egyszerű ez, a semmiért nem adnak egy millát. (Ami sztem kb korrekt ár, én is ennyit hallottam.)

(Ja igen, és arra készülj fel, hogyha nincs pénzed, lakásod, exisztenciád, akkor a vizsgálat még szigorúbb lesz, pont, hogy az ilyenekt kiszűrjék.

2012. máj. 30. 12:09
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne? Csak kössel vele hazassagi szerzödest, nehogy valaskor kiforgasson az egymilladbol. :)
2012. máj. 30. 12:21
 16/57 anonim ***** válasza:
95%
Igaza van az ügyvednek, a helyedben jol meggondolnam. Az elöbb poenra vettem, de most elolvastam a kommentjet, az egymilla gyorsan eltünik am, a gond a kis kinaival tovabb fog tartani...
2012. máj. 30. 12:23
 17/57 anonim ***** válasza:
39%
Ryan Reynolds és Sandra Bullock Nász-ajánlat című filmjét ajánlom figyelmedbe! Bár az előttem szóló "ügyvéd", szerintem túloz, nem hinném, hogy ennyire belemerülnek MA MAGYARORSZÁGON ilyesmibe, USA-ba tuti, mert azt tudom, de itt?! Jöhet ide mindenféle népség.... :/
2012. máj. 30. 12:32
 18/57 anonim ***** válasza:
76%
Az "Ügyvéd" már részt vett pár ilyen meghallgatáson, úgyhogy jobb ha elhiszed.
2012. máj. 30. 12:47
 19/57 anonim ***** válasza:
88%
(Nagyon off, de kikívánkozik: teljesen tipikus hozzáállás, hogy senki nem hisz el semmit a szakembernek... Az ügyvédnek nem hiszi el, hogy mi mivel jár, a mérnöknek, hogy nem fog úgy megállni a ház, az orvosnak, hogy a gyógyszert rendszeresen kell szedni, mert csak akkor hat... Napi tapasztalat.)
2012. máj. 30. 13:16
 20/57 anonim ***** válasza:
21%
14-es válaszoló! Mi az a "tartkártya"? Mert rákerestem, de semmi nincs róla a neten! És miféle ÜGYVÉD az olyan, aki eXiztenciának írja az egzisztenciát? A többi hülyeséget már meg sem említem, az egyik barátnőm egy fekához ment feleségül, (nem pénzért) de semmi olyan ellenőrzést nem kaptak, amiről maga lefetyelt... Szerintem úgy vagy te ügyvéd, mint ahogy én tündérhercegnő. Túl sok amerikai filmet néztél :DD
2012. máj. 30. 13:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!