Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha hozzámennék egy kínaihoz 1millióért?
Felőlem ingyen is hozzámehetsz, sőt, az se zavar, ha mindjárt a hetes út mentén is árulod magad kicsit.
Ha az a kérdés, hogy én csinálnék-e ilyet... hát nem. Elő tudom teremteni a szakmámban dolgozva azt, amire szükségem van, cserébe tükörbe tudok nézni minden reggel, mert nem adtam el magam. Nekem ez utóbbi többet ér, mint 1 millió forint. Vagy 2. Vagy 5. Vagy25.
Kedves Kérdező!
Állampolgársági ügyekkel foglalkozó ügyvéd vagyok.
Ez nem ilyen egyszerű. Valószínűleg nem állampolgárságot akar, hanem tartózkodási kártyát. A Bevándorlási Hivatal is fel van ám erre készülve, hogy emberek pénzért (és tart kártyáért) cserébe házasodnak. Számíts arra, hogy szépen ki fognak téged kérdezni - meg őt is - egymás szokásairól, milyen színű a fal a közös lakásban, mi a kedvenc színed, milyen kozmetikumokat használsz, stb. Ha ezen megbuktok, akkor neki nincs tartkártya.
Ja, és számíts arra, hogy az idegenrendészet ki fog hozzád menni ellenőrizni, megkérdezni, hogy hol tartod a zoknijait stb. Ha ezen megbuktok, szintén nincs tartkártya.
Ha esetleg gyereked születne mástól, az is az ő nevén lesz.
Nem olyan egyszerű ez, a semmiért nem adnak egy millát. (Ami sztem kb korrekt ár, én is ennyit hallottam.)
(Ja igen, és arra készülj fel, hogyha nincs pénzed, lakásod, exisztenciád, akkor a vizsgálat még szigorúbb lesz, pont, hogy az ilyenekt kiszűrjék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!