Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha hozzámennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha hozzámennék egy kínaihoz 1millióért?

Figyelt kérdés
Csak a papír meg a magyar állampolgárság megszerzése miatt kellene megnősülnie.

2012. máj. 30. 11:18
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Jókat nevetek a beszólásokon. :D

Hát ezeket a kérdéseket, amit az ügyvéd írt egy gyerek is meg tudja tanulni, ha nem hülye. De én nem mennék hozzá, sem 1 milláért, sem 100 ért....juj,

az is igaz, hogy nem hiszem hogy ilyen szigorúan vennék, lassan több a külföldi magyarországon, kínait is láttam egyet kettőt....

2012. máj. 31. 07:49
 32/57 anonim ***** válasza:
60%

unokatesómnak pár éve csak 600 ezret ajánlott fel a kis kínai, de nem fogadta el,gondolkodott rajta de aztán ara is gondolt i van ha a kis dög nem is akar elválni

Semmiféle kikérdezés nincs, mint ahogy írta az egyik hozzászóló.

2012. máj. 31. 11:10
 33/57 anonim ***** válasza:
49%

Hát, én tuti nem tenném.

1. 1 milka nagyon kevés

2. a házasság azért nekem többet jelent, nem akarom lealacsonyítani idáig

3. mégis mit fognak gondolni rólam mások, hogy csak úgy árulom magam??

4. nem támogatom, hogy még több kínai idejöjjön, maradjanak csak Ázsiában, én ehhez nem vagyok hajlandó asszisztálni.

Amúgy a te dolgod, nem szólhatok bele.

2012. máj. 31. 15:15
 34/57 anonim ***** válasza:
70%
szerintem ha egy nullat raksz a vegere (10 milla) is keves lenne. Ez HUF-ban van. 1 millio USD, AUD, vagy EUR, akkor elgondolkodnek de egy milla HUF-ban keves. Ne feledd kinaiak tele vannak dellaval...
2012. máj. 31. 16:21
 35/57 A kérdező kommentje:
Ha adódna is ilyen lehetőségem akkor én TISZTESSÉGES munkát kérnék tőle, nyugdíjazásig szólót! (Végülis életre szóló munkát, egészten addig míg be nem töltöm a nyugdíjhoz szükséges feltételeket, persze legalább havi 120ezres fizuval). Amúgy 3 év múlva el lehet válni.
2012. jún. 1. 08:05
 36/57 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy.De 3 év rohadt hosszú tud lenni!Mi van , ha közben szerelmes leszel, és valóban férjhez mennél? Gyereket szülnél, de nem lehet, mert kínai nevet fog kapni.Még a válás után több hónapig is. 3 évre eladni magad 1 milláért? Az csak évi 300 ezer. Még 2-3 nulla kellene utána.
2012. jún. 3. 06:40
 37/57 anonim ***** válasza:
34%
Én megcsináltam. És nem fognak többet adni mert ennyi a tarifa 1 milla. Van rá jelentkező bőven. Romák már 200 ért is hozzámennek vagy kevesebbért. Semmi kérdezgetes nem volt. Bejelentkeztunk 1 honappal előtte besétltunk5 perc alatt kész voltunk.amugy mi haverok voltunk a piacrol.megérte. Nincs semmi házasok vagyunk papiron aztan meg csak a piacon talizunk. Én meg pasizok siman
2012. jún. 3. 08:24
 38/57 anonim ***** válasza:
20%
14-es! Ügyvéd létedre nem tudod leírni, hogy egzisztencia? :))
2012. jún. 3. 10:04
 39/57 anonim ***** válasza:

úgy tudom csak papíron lennétek házasok.

senkinek nem is kellene megtudnia

3 év múlva, meg ha tudnám hogyan válok el olyantól, aki azt sem tudom hol van, akkor én belemennék.

2012. jún. 3. 10:24
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Mindenki!

Én vagyok az ügyvéd. Igen, szerintem is gáz, hogy ügyvéd létemre még azt sem tudom leírni, hogy egzisztencia. Egyetlen mentségem rá, hogy a munkahelyről írtam, és gyorsan gépeltem.

Na akkor pár dolgot tegyünk tisztába. Az, hogy összeházasodsz egy kínaival senkit nem fog érdekelni. Nem fognak kérdezni sem.

A problémák ott fognak kezdődni, hogy ő valszeg azért házasodik veled össze, mert tartózkodási kártyát szeretne, amire az egyik indok a magyar házastárs. De az is szabályozva van, hogy "névházasság" esetén a bevándorlási szerveknek joguk van megtagadni a kártyát. Tehát - amennyiben felmerül a névházasság gyanúja - a BÁH vizsgálatot fog lefolytatni, aminek része lesz az is, hogy kikérdeznek benneteket egymás szokásairól. Ezt nem úgy kell ám elképzelni, hh nem tudod, hogy a másik pontosan milyen dezodort használ, akkor azonnal buktok, de amennyiben látszik, hogy ténylegesen nem ismeritek egymást, akkor bizony nem lesz tartkártya a férjednek. Erre főleg akkor számíts, hh pl nem ismeritek egymás nyelvét. A legutóbbi meghallgatáson, amin részt vettem, az afrikai férj nem tudta pontosan, hogy a felesége milyen kozmetikumot használ, de leírta, hogy milyen színű, és mennyibe kerül.

Abban is igaza van valakinek, hh gyereked születik, azt tényleg kínai névre kell íratnod, mivel ez plusz pont a kínainak, hogy magyar gyereke van. (Több olyat is láttam, amikor egy ilyen afrikai-magyar házaspár hófehér (!!) gyerekének afrikai neve volt.)

Azoknak is nyilván igazuk van, akik azt írják, hogy az ő barátnőjük/ismerősük/stb semmi vizsgálatnak nem volt alávetve, mert azért különbség van aközött, hogy Johnnal, a 10 éve Magyarországon élő indiai informatikussal házasodsz össze, aki szép villát húzott fel a fizetéséből a Rózsadombon, vagy Csanggal a kínai piacról, akinek papíron semmije nincs.

Disclaimer: Nem ez a fő szakterületem, de ilyen ügyekben is dolgoztam már. Aki meg nem hiszi el, hogy ügyvéd vagyok, az így járt.

2012. jún. 3. 11:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!