Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha hozzámennék egy kínaihoz 1millióért?
Igen, én is az írásból vontam le, hogy nem biztos, hogy ügyvéd, de nem vétózom meg. Szóval, USA-ban tényleg van ilyen, de ezt ha picit utána néztek, lehet róla olvasni, ők nem engednek be mindenkit az államokba, továbbá vízum, stb... kell. Barátnőmet nem engedték be a vőlegényéhez, tehát tudom mit írok. De könyörgöm, M.o-on hol van ilyen??? Ide mindenki jöhet....van heeeeely....
A lényeg a lényeg....a hercehurcát lehet, hogy bevállalnám, de tuti nem 1millióért...
"mi a kedvenc színed, milyen kozmetikumokat használsz, stb. Ha ezen megbuktok, akkor neki nincs tartkártya"
Ezt sosem értettem a filmekből sem. Az, ha valaki ténylegesen a párom, miért egyenlő mások szerint azzal, hogy én tudjam ő milyen kozmetikumokat használ, és fordítva. Melyik férj tudja, hogy milyen márkájú a felesége tusfürdője, mikor még én sem emlékszem, hogy épp milyet vettem?? Kedvenc szín? 4 évig éltem együtt a korábbi párommal, de lövésem sincs mi a kedvenc színe. A sajátom és havonta változik. Hogy ez mekkora ökörség!
van egy másik film, kicsit régebbi: Zöldkártya. Depardieu meg valami göndör hajú suna játszik benne.
na, ott még kb azt is megkérdezik, h milyen fazonú alsót hord a fickó.
és bocs, de én pl figyelek a páromra, tudom, h milyen dezodort használ, milyen márkájú a fogkeféje, hol tartja a gatyáit, hogy pl. jobb kezes.
ő tudja rólam, h mikor volt a vakbélműtétem, milyen kajákat szeretek, milyen gyakran festem a hajam, stb. oké, ez 4 év együttélés eredménye, de azért ha valaki szeretsz, és a felesége/férje akarsz lenni, akkor tudsz róla pár dolgot.
pl a mai napig tudom, h az első barátomnak hol és milyen tetoválása van.
egy milláért még a kezét sem fognám meg, nem hogy papírt írjak neki alá. a minimum az a 20 milka. ha ennyire fontos neki, akkor csengessen, ha nem, akkor keressen másik madarat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!