Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha hozzámennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha hozzámennék egy kínaihoz 1millióért?

Figyelt kérdés
Csak a papír meg a magyar állampolgárság megszerzése miatt kellene megnősülnie.

2012. máj. 30. 11:18
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%
20-as: tartkártya a tartózkodási kártya rövidítése, amiről a felsőbb bekezdésben írt a válaszadó... Egy szövegértés tanfolyam oda se ártana.
2012. máj. 30. 13:43
 22/57 anonim ***** válasza:
26%
Aham és a többi? Amerikai filmekből szedte a hülyeségeit! Magyarországon nincs ilyen kikérdezés!
2012. máj. 30. 13:47
 23/57 anonim ***** válasza:
64%
Honnan tudod hogy nincs ilyen kikérdezés? Mi a végzettséged hogy ilyen "művelt" vagy?
2012. máj. 30. 13:48
 24/57 anonim ***** válasza:
92%
20-as. Az ügyved privatszemelykent irt ide, ugy fogalmaz, ahogy akar. Eleg tisztesseges volt, bar en is lattam egy olyan amcsi filmet, ahol pontosan ilyeneket kerdeznek a resztvevöktöl (Sandra Bullock es Ryan Reynolds a föszerepben) Viszont ha tuloz, ha nem, egy hazassag sok olyan jogi kötöttseggel jar, ami elöször akkor bukkan fel, mikor mar valasra kerül a sor. Es ahhoz a sok xarakodashoz keves az egymilla. Nem beszelve arrol, hogy mivan, ha a kis kinai nem akar utana elvalni, mert vmi miatt kenyelmesebb neki. Szal csak a gond van az ilyesmivel...
2012. máj. 30. 14:35
 25/57 anonim ***** válasza:
Semmit, azt csinálsz amit akarsz. Egyébként az 1 millió nem valami sok, 5 havi fizetésem.
2012. máj. 30. 15:49
 26/57 anonim ***** válasza:
35%

Igen, én is az írásból vontam le, hogy nem biztos, hogy ügyvéd, de nem vétózom meg. Szóval, USA-ban tényleg van ilyen, de ezt ha picit utána néztek, lehet róla olvasni, ők nem engednek be mindenkit az államokba, továbbá vízum, stb... kell. Barátnőmet nem engedték be a vőlegényéhez, tehát tudom mit írok. De könyörgöm, M.o-on hol van ilyen??? Ide mindenki jöhet....van heeeeely....

A lényeg a lényeg....a hercehurcát lehet, hogy bevállalnám, de tuti nem 1millióért...

2012. máj. 30. 16:13
 27/57 anonim ***** válasza:
Mit szólnék hozzá? Marhára nem izgat, hogy mit csinálsz! :D
2012. máj. 30. 16:51
 28/57 anonim ***** válasza:
90%

"mi a kedvenc színed, milyen kozmetikumokat használsz, stb. Ha ezen megbuktok, akkor neki nincs tartkártya"

Ezt sosem értettem a filmekből sem. Az, ha valaki ténylegesen a párom, miért egyenlő mások szerint azzal, hogy én tudjam ő milyen kozmetikumokat használ, és fordítva. Melyik férj tudja, hogy milyen márkájú a felesége tusfürdője, mikor még én sem emlékszem, hogy épp milyet vettem?? Kedvenc szín? 4 évig éltem együtt a korábbi párommal, de lövésem sincs mi a kedvenc színe. A sajátom és havonta változik. Hogy ez mekkora ökörség!

2012. máj. 30. 16:54
 29/57 anonim ***** válasza:

van egy másik film, kicsit régebbi: Zöldkártya. Depardieu meg valami göndör hajú suna játszik benne.

na, ott még kb azt is megkérdezik, h milyen fazonú alsót hord a fickó.

és bocs, de én pl figyelek a páromra, tudom, h milyen dezodort használ, milyen márkájú a fogkeféje, hol tartja a gatyáit, hogy pl. jobb kezes.

ő tudja rólam, h mikor volt a vakbélműtétem, milyen kajákat szeretek, milyen gyakran festem a hajam, stb. oké, ez 4 év együttélés eredménye, de azért ha valaki szeretsz, és a felesége/férje akarsz lenni, akkor tudsz róla pár dolgot.

pl a mai napig tudom, h az első barátomnak hol és milyen tetoválása van.

egy milláért még a kezét sem fognám meg, nem hogy papírt írjak neki alá. a minimum az a 20 milka. ha ennyire fontos neki, akkor csengessen, ha nem, akkor keressen másik madarat.

2012. máj. 30. 20:55
 30/57 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: Értem, de én pl. nem vagyok olyan aki tudja a kozmetikai cuccok márkáját. A sajátjaimat sem nagyon tudom, nemhogy a másikét. Én pont annál a filmnél, amit te említettél jöttem rá, hogy bizony nem mennék át egy ilyen vizsgán, mert maximum akkor tudnám minden kérdésre a pontos választ, ha bemagolnám. A filmmel ellentétben, nekem inkább az lenne gyanús, ha valaki mindent tudna, pont mintha bemagolta volna.
2012. máj. 30. 22:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!