Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kérjük meg a vendégeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjük meg a vendégeket,hogy ne tegyék tele a közösségi oldalakat az esküvői képekkel?

Figyelt kérdés

Se a vőlegényem, se én nem vagyok az az ember,aki rommá posztolja a közösségi oldalakat intim és bensőségés tartalmakkal.Azt szeretnénk mindketten,hogy ez maradjon is így,nem vágyunk arra,hogy az unokatestvér szomszédjának a nagynénje is ezen csámcsogjon. Készítsenek képet,ha szeretnének,de maguknak és ne a közösségi oldalakra.( Ismerjük a rokonságot,van aki már aznap,de legkésőbb másnap már posztolna is szorgosan).

Hogyan és milyen módon tudassuk ezt a vendégekkel? Írjunk egy kedves kérést a meghívóra? Esetleg az esküvőn egy tábla?Vagy a ceremóniamesterünk szóljon erről?

Vállalom,hogy ezzel valószínűleg sokan nem fognak egyetérteni,de azt gondolom,hogy az én esküvőmön ennyi "szabály" belefér.

2023. dec. 14. 11:54
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogjuk senki telefonját elvenni,de még ellenőrizgetni sem az esemény alatt,hogy posztol-e.
2023. dec. 14. 14:25
 22/37 anonim ***** válasza:
10%
21. Akkor meg ennyi. Minek írtad ki a kérdést???
2023. dec. 14. 14:39
 23/37 A kérdező kommentje:

Azt hittem,hogy érthető a kérdésem.

Igen széles skálán mozog szerintem a megoldások drasztikussága.Én valahogyan megkérni szeretném őket és nem ellenőrizgetni, meg elvenni a telefonokat.Ilyen az eszembe se jutott.Olyanokra gondoltam,hogy hogyan írjuk bele a meghívóba,vagy hogy megkérjük a ceremóniamestert, hogy egyszer,de világosan elmondja ezt a vendégeknek.

2023. dec. 14. 14:44
 24/37 anonim ***** válasza:
11%
23. Oké, ráírod/elmondják. És??? Dolgoztam helyen, ahová 2-3 diplomás emberek jártak, és nem bepiálva, mint egy lagziban, és nem fogták fel, hogy tilos a mobil. És őr kellett e miatt.
2023. dec. 14. 14:48
 25/37 A kérdező kommentje:
Én megértelek 24-es,de ez egy esküvőn szerintem túlzás.És én bízom abban,hogy akiket meghívok,azok felnőtt ember módjára képesek is ezt az egy kérést teljesíteni.Ha mégsem,akkor pedig tudni fogjuk, hogy a jövőben hogyan is érdemes az ilyen rokonokhoz állni...
2023. dec. 14. 14:55
 26/37 anonim ***** válasza:
21%

"nem pakolunk ki egy halom intim fotót"

Micsoda esküvő lehet az, ahol egy halom intim fotó készül!

2023. dec. 14. 15:02
 27/37 A kérdező kommentje:

26-os azért írtam a bensőségest is, hátha az valakinek jobban tetszik.Nem azért született a poszt,hogy itt bárkit meggyőzzek az érzéseiről.Ha szerinted két ember esküvője nem egy intim helyzet,akkor a saját esküvődről felőlem oda és annyit posztolsz,amennyit nem szégyellsz.

Akinek meg még mindig szúrja a szemét az intim szó nem meztelenséget jelentő használata, annak itt egy kis olvasnivalót [link]

2023. dec. 14. 15:27
 28/37 anonim ***** válasza:
89%

Az is alacsony értelmileg és érzelmileg, akinek az intim rögtön szexuálisat jelent. Sajnálom a párjaikat.

Kérdező, ha lesz násznagy (vagy nem tudom, ki a hangulatfelelős), akkor ő, ha nem, akkor ketten együtt (!) elmondjátok vagy leírjátok ilyen "nem nyilvánvalóan seggnyalós módon".

Ha azt mondod, "légyszi ezt ne csináld"... magyarok vagyunk, felbuzog a csakazértis ösztön. Állítsd be a színvonalat. "Tudjuk, hogy akik ismernek/szeretnek, azok nem akarnának engem és a Zsuzsit kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy... de azért a biztonság kedvéért megkérünk titeket, hogy..."

Azért a párod beszéljen, mert ha te nőként azt kéred, ne legyen kint kép, akkor hisztis vagy, ha azt akarod, osszák meg mindenhol, akkor magamutogató, ha azt, hogy csak adott képeket tegyenek ki, akkor kontrollmániás... nem nyerhetsz. A párodnak ez csak egy kérése lesz, nem írják le, autoriterebb férfiként, komolyan fogják venni.

2023. dec. 14. 18:46
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Bele kell írni a meghívóba, hogy lesz fotós és videós, szóval ne ezzel foglalkozzanak. A nyári esküvőn ahol voltam volt hasonló tábla amit a #2es linkelt. Nem esett terhemre a telefonomat a táskám alján tartani. Max magunkról csináltam diszkrét képet, de sehova nem posztoltam.
2023. dec. 15. 06:50
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Menyasszonyról nem posztoltam, de a párommal mindig csináltunk selfie, amit kitettünk, hogy lagziban vagy esküvőn vagyunk. Hogy kién...azt találják ki.
2023. dec. 15. 07:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!