Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjük meg a vendégeket,hogy ne tegyék tele a közösségi oldalakat az esküvői képekkel?
Se a vőlegényem, se én nem vagyok az az ember,aki rommá posztolja a közösségi oldalakat intim és bensőségés tartalmakkal.Azt szeretnénk mindketten,hogy ez maradjon is így,nem vágyunk arra,hogy az unokatestvér szomszédjának a nagynénje is ezen csámcsogjon. Készítsenek képet,ha szeretnének,de maguknak és ne a közösségi oldalakra.( Ismerjük a rokonságot,van aki már aznap,de legkésőbb másnap már posztolna is szorgosan).
Hogyan és milyen módon tudassuk ezt a vendégekkel? Írjunk egy kedves kérést a meghívóra? Esetleg az esküvőn egy tábla?Vagy a ceremóniamesterünk szóljon erről?
Vállalom,hogy ezzel valószínűleg sokan nem fognak egyetérteni,de azt gondolom,hogy az én esküvőmön ennyi "szabály" belefér.
Saját, vállalt véleményem, lehet lepontozni!
Mivel ez egy nem fizetős esemény, hanem egy esküvő, ami miatt elbxom a szabadidőm, egy valag lóvét kiadok, eszem az egyen kaját, és egy hányinger vőfély gusztustalanságait hallgatom, ráadásul mivel vezetek nem ihatok, így ki kell agyalni, hogy lopjak haza piát, üvegestül, így tudod mit? Hagy fotózzam már a csajom, meg a kis bepiált tinisunákat.
Vagy! Ne hívj senkit, csak küld szét az "ofisül fotókat"!
Megkérdheted, aztán kb semmi nem lesz belőle.
Aki elmegy, szíve joga kiposztolni bármit, ha tetszik neked, ha nem. PONT. Ennyi, itt a dolog vége.
Vagy elveszed mindenki telefonját, vagy vállalod, hogy igen, kerül fel rólad kép a közösségi médiára.
Problémázhatsz ezen, csak nem érdemes.
20
Rajta van a netbankom, munkahelyi dolgok, nem adom ki a kezemből. És ez nem a dedó.
nem igazán értem, mit szeretnél? Rólatok ne posztoljanak, amin rajta vagytok mint pár, vagy magukról sem?
első variációt megértem, én is szerettem volna az első lenni, aki kiteszi, nem a rokonoknál visszalátni, hogy az ő képe alatt gratulálnak.
ha viszont azt akarod megtiltani, hogy a vendéged kitegyen egy szelfit, az gáz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!