Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjük meg a vendégeket,hogy ne tegyék tele a közösségi oldalakat az esküvői képekkel?
Se a vőlegényem, se én nem vagyok az az ember,aki rommá posztolja a közösségi oldalakat intim és bensőségés tartalmakkal.Azt szeretnénk mindketten,hogy ez maradjon is így,nem vágyunk arra,hogy az unokatestvér szomszédjának a nagynénje is ezen csámcsogjon. Készítsenek képet,ha szeretnének,de maguknak és ne a közösségi oldalakra.( Ismerjük a rokonságot,van aki már aznap,de legkésőbb másnap már posztolna is szorgosan).
Hogyan és milyen módon tudassuk ezt a vendégekkel? Írjunk egy kedves kérést a meghívóra? Esetleg az esküvőn egy tábla?Vagy a ceremóniamesterünk szóljon erről?
Vállalom,hogy ezzel valószínűleg sokan nem fognak egyetérteni,de azt gondolom,hogy az én esküvőmön ennyi "szabály" belefér.
A menyasszonyon ne legyen, ő még legalább fiatal.
Az örömanyákon nagyon is legyen!
2
AZ ez ellen nem véd. Ezt azért írják ki, hogy a násznép ne kezdjen el tülekedni a szertartás alatt, hogy fotózhasson.
A profi képekből meg úgyis kap mindenki, azt is ki tudják tenni bármikor, és a lagzi alatt is fotóznak az emberek.
Olyan szempontól én megértem, hogy mi sem biztos, hogy szeretnénk, hogy mindenki lássa, hogy volt esküvőnk. Még a kapcsolati státuszunk sincs kint facebookon...
De az nekem beleférne, hogy a vendég magáról vagy egy családi fotót tesz fel, hogy esküvőn voltak.
Meghívóba is persze ele lehet írni, de azt szerintem elfelejtik. Érdemes a helyszínen szólni akár ti személyesen, akár a ceremóniamester jelzi, vagy tábla is jó ötlet, hogy légyszi ne posztoljatok olyan képet, amin mi vagyunk.
15-ös, de akkor saját használatra sem készíthet képet.
Szerintem egy esküvőnél ez tök alap, hogy a meghívott fotóson kívül a vendégek is készítenek fényképet, ha épp kedvük van hozzá.
Az meg, hogy kib..szák az őrök azt, aki mégis beviszi és ott előveszi - hát alighanem emlékezetes esküvő lenne, ahol a vendéggel ilyet csinálnak.
Kb. senki nem beszélne a menyasszony ruhájáról, a pap beszédéről, a lakodalmi ételekről vagy a zenéről - mert mindenkinek csak az maradna meg, ahogy Józsit kib...ták a biztonsági őrök, mert fényképezni akart.
Mint egy katonai támaszponton, komolyan mondom.
"Majd elveszi a telefont, és magánál tartja, amíg bent van a tulajdonosa."
Na oda sem tenném be a lábam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!