Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjük meg a vendégeket,hogy ne tegyék tele a közösségi oldalakat az esküvői képekkel?
Se a vőlegényem, se én nem vagyok az az ember,aki rommá posztolja a közösségi oldalakat intim és bensőségés tartalmakkal.Azt szeretnénk mindketten,hogy ez maradjon is így,nem vágyunk arra,hogy az unokatestvér szomszédjának a nagynénje is ezen csámcsogjon. Készítsenek képet,ha szeretnének,de maguknak és ne a közösségi oldalakra.( Ismerjük a rokonságot,van aki már aznap,de legkésőbb másnap már posztolna is szorgosan).
Hogyan és milyen módon tudassuk ezt a vendégekkel? Írjunk egy kedves kérést a meghívóra? Esetleg az esküvőn egy tábla?Vagy a ceremóniamesterünk szóljon erről?
Vállalom,hogy ezzel valószínűleg sokan nem fognak egyetérteni,de azt gondolom,hogy az én esküvőmön ennyi "szabály" belefér.
Igazából a szüleiteket és a testvéreiteket kell megkérni. Esetleg a szüleitek testvéreit. Ennél távolabbi rokon úgysem posztolná ki, mert neki egyszerűen nem annyira fontos ez.
Őket meg meg lehet kérni személyesen, amikor átadjátok a meghívót, akkor is. Én ezt tenném.
7-es: Szerintem meg nem ismerjük a kérdező és a párja által meghívottakat. Simán kirakhatja távolabbi vendég is, hogy ő esküvőn volt, és csomó kép.
Kérdező, ha neked ez ennyire fontos, akkor több fronton is hívd fel a vendégek figyelmét! Csak a meghívóra ráírni kevés, szerintem bőven lenne, akinek ki is menne lagzira a fejéből. A 2-es jókat írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!