Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ma még 'divat', hogy a szülők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma még 'divat', hogy a szülők, nagyszülők fizetik a fiatalabb pár esküvőjét? Vagy ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Friss menyasszony vagyok. 21-22 évesek vagyunk, nem a rohanás a cél. Egyelőre nincs tervben családalapítás sem. Kicsit nézelődtünk így az esküvőket illetően, hogy körülbelül mekkora összeggel számoljunk, néhány helyről kértem árajánlatot is. Tény, hogy felkapottabbak (Haris Park, Le Til Kúria, ez a kettő nagyon tetszett). Számítottunk magasabb árfekvésre, de azért kicsit meglepődtem...

2-3 éven belül szerettük volna megtartani az esküvőt, de nyilván fiatalok vagyunk, nem minden forintunkat erre az alkalomra tennénk félre, szeretünk élni, utazni, szórakozni is, nem vegetálni.

Egyik közeli barátnőm az általunk kinézett helyszínen tartja az esküvőjüket, ő mondta, hogy neki az szerelem lett első látásra és a nagyszülei mondták, hogy akkor ők szeretnék állni ezt számukra. Aztán végülis belegondoltam, hogy anno a szüleim esküvőjét pedig a nagyszüleim finanszírozták, a nászajándékból, menyasszonytáncból összejött pénzt pedig utazásra költötték.

Viszont annyira nem vagyok jártas benne, hogy mit hogyan, kinek szokás esküvőnél, igazából még azon is elgondolkoztam, hogy a gyűrűmet fordítva hordom-e (pear shape)?

Az biztos, hogy nagy könnyebbség lenne számunkra, meg úgy nem is 30 éves koromra lennék feleség... :D

2023. jún. 3. 13:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/134 anonim ***** válasza:
88%
Ide sem érdemes választ írni ...
2023. jún. 3. 14:59
 52/134 A kérdező kommentje:

52-es, köszönöm a válaszodat! Meg a többi néhány normálisat...

Sajnálom, hogy ez az oldal ennyire tökéletesen reprezentálja a magyar valóságot.

Igen, kötekedni kell, hogy a CSOK miatt van az eljegyzés. Ha leírom, hogy nincs szükségünk CSOK-ra, akkor azon kell lovagolni. Kicsit azt érzem, hogy bármit írnék ide, az úgysem lenne jó és mindig lenne pár felhasználó, aki oldalakon át kiragadott mondatokon kötözködne.

2023. jún. 3. 14:59
 53/134 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire stabil lenne minden kislány nem kéne ide kérdést kiirnod. Ezen gondolkodjál el.
2023. jún. 3. 15:02
 54/134 A kérdező kommentje:
Engedtessék már meg, hogy arra használjam az oldalt, amire való.
2023. jún. 3. 15:04
 55/134 anonim ***** válasza:
82%
az élet nem így működik ahogy te azt elképzeled és minél később jössz rá annál nagyobb lesz a pofon is de ez a te tanulópénzed lesz
2023. jún. 3. 15:08
 56/134 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek csak nélkülözés és küzdelem az élet.
2023. jún. 3. 15:11
 57/134 anonim ***** válasza:
89%

Már a fő kérdésből láttam, hogy átlag gyikes. Természetesen 18 éves kora óta vezérigazgató egyetem mellett.🤣 Köztudottan imádják a munkáltatók dobálni a milliókat a nulla munkatapasztalattal és végzettséggel rendelkező taknyos diákok után.😁

No, és ezeknél alap, hogy legkésőbb 13 éves korától együtt van az igazival, kicsit még el is késett.

2023. jún. 3. 15:11
 58/134 anonim ***** válasza:
90%

Szokásos provokatív kamu a világtalan gazdag kölyök sztereotípiára építve. Több kategóriában volt ez mostanában, de örök sláger.

Akinek valóban tehetősek a szülei és ilyen felfogása van, az egy pillanatig nem mereng el azon hogy a szülőkkel kifizettesse e az álomkúriában tartott rongyrázást.

Valószínűleg a kérdező álmodozik.

2023. jún. 3. 15:12
 59/134 A kérdező kommentje:

Miért állítasz valótlant?

Dolgozom, emellett a szüleimtől is kapok apanázst minden hónapban. De ehhez semmi közötök nincsen, mivel nem a ti zsebetekből van kivéve az a pénz. :)

Úgy gondolom, ez bőven belefér, hiszen nappali szakon tanulok, viszont a megélhetési költségek az egekben vannak.

Nem is merengtem, feltettem egy kérdést. Arról nem tehetek, hogy itt néhány embernek a sz_r elönti az agyát, ha valaki a mai világban jobban mer élni. Mert itt ez volt a fő probléma, Guglis is ezen borult ki, hogy miért nem 30 fővel tartunk esküvőt.

2023. jún. 3. 15:15
 60/134 anonim ***** válasza:
86%
21 éves vagy és 8 éve vagytok együtt? Az azt jelenti, hogy 13 évesen a te kezedben fsz volt már Barbie baba helyett?😂 Olvasgattam a válaszaidat, full ellentétes dolgokat állítasz. Van pénzetek, nagyon jó életszínvonalon éltek, de anyádékkal fizettetnéd ki az esküvőt. 19 éves korod óta dolgozol, de nincsen pénzed mégse a rongyrázásra. Mi a fene kerül egy esküvő annyiba, amennyi egy új autó ára?! Te tipik azaz eset vagy, akinek kell a rongyrázós hercegnő vagyok milliós esküvő, aztán két év múlva meg fizeti a válóperes ügyvédet.😂 Nem baj, ne vedd magadra! A hozzád hasonló amőbákból élnek meg az esküvői fotósok, a ceremóniamesterek stb esküvői drága szolgáltatók. Mert az ilyen húgyagyúak képesek a cirkuszért kifizetni 15 milliót is, ha a partnerük hajlandó belemenni ebbe a parádéba.
2023. jún. 3. 15:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!