Mièrt teszik tönkre a felnőtt èveiket a szüleim azzal, hogy magukhoz költöztettèk egy egyik nagyszülőmet?
Mièrt kell egy demens, idős embert magukhoz venni? Aki az alkoholtól totálisan elbutult, vizelettartási problèmákkal küzd ès hasonlók.
Vannak idősek számára otthonok, ők már leèltèk az èletük javát, nem kellene szerintem èlősködni a leszármazottnál.
Külön èlek mióta nagyapám odaköltözött a szüleimhez (6 ève már).
Megmondtam apámnak, hogy ha Ő öregszik meg Èn nem fogom tönkretenni a családomat, hogy ott kerülgessèk minden nap a házamban.
NAGYON jó a viszonyom vele, de ilyen áldozatot nem fogok hozni. Van idősotthon, becsületesen ki lesz fizetve, lesz látogatva, sőt el is hozom 1-2 napra ha szeretnè.
Èrthetetlen számomra az, hogy kellene fizikálisan 24 órás felügyelet a papához, de azt a szüleim nem tudják biztosítani. Mindig azt mondják, h Náluk nem volt olyan, h eldobják az időseket. Cserèbe jól összecsinálja magát a papa, majd ahogy anyukám haza èr teszi tisztába.
Egyszerű ez mint a faèk. Az ilyet nem kell sajnálni. Ha inni tud, akkor szèkeljen a wc-be, ès ne a nadrágba. Vagy ne igyon annyit. Mások meg tudják állni, ès normálisan viselkednek.
Nem èrtem ezt.
Mert más értékrend szerint nevelték őket, és így érzik helyesnek?
Lehet, hogy ebben az esetben tényleg nem ezt diktálná a józanész, de mivel nekik ez lelkiismereti kérdés, nem azt részesítik előnyben, hogy nekik mi a kényelmes.Felelősnek érzik magukat a papa iránt, ahogy gondolom valamennyire te is a szüleidért, különben nem aggasztana, hogy 'tönkreteszik' az életüket. Próbáld meg így megközelíteni.
Van aki megcsinálja addig, amíg nem veszik fel őket, pènzèrt.
Nem fogok feneket takarítani, csak a sajátomat ès a gyerekemèt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!