Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma még 'divat', hogy a szülők, nagyszülők fizetik a fiatalabb pár esküvőjét? Vagy ez hogy működik?
Friss menyasszony vagyok. 21-22 évesek vagyunk, nem a rohanás a cél. Egyelőre nincs tervben családalapítás sem. Kicsit nézelődtünk így az esküvőket illetően, hogy körülbelül mekkora összeggel számoljunk, néhány helyről kértem árajánlatot is. Tény, hogy felkapottabbak (Haris Park, Le Til Kúria, ez a kettő nagyon tetszett). Számítottunk magasabb árfekvésre, de azért kicsit meglepődtem...
2-3 éven belül szerettük volna megtartani az esküvőt, de nyilván fiatalok vagyunk, nem minden forintunkat erre az alkalomra tennénk félre, szeretünk élni, utazni, szórakozni is, nem vegetálni.
Egyik közeli barátnőm az általunk kinézett helyszínen tartja az esküvőjüket, ő mondta, hogy neki az szerelem lett első látásra és a nagyszülei mondták, hogy akkor ők szeretnék állni ezt számukra. Aztán végülis belegondoltam, hogy anno a szüleim esküvőjét pedig a nagyszüleim finanszírozták, a nászajándékból, menyasszonytáncból összejött pénzt pedig utazásra költötték.
Viszont annyira nem vagyok jártas benne, hogy mit hogyan, kinek szokás esküvőnél, igazából még azon is elgondolkoztam, hogy a gyűrűmet fordítva hordom-e (pear shape)?
Az biztos, hogy nagy könnyebbség lenne számunkra, meg úgy nem is 30 éves koromra lennék feleség... :D
Csak tudnám miért vagytok ilyen parasztok :D
Én 28 éves vagyok, másfél éve van párkapcsolatom. Hát megmondom őszintén, szívesen ismertem volna őt már korábban és boldog lettem volna, ha 21 évesen menyasszony lettem volna és mondjuk mint a kérdező tervezi 24 évesen megházasodni. Gyerekeink is biztos lennének már. Nekem pl ez egy álmom volt, hogy fiatalon házasodom, fiatalon leszek anyuka. Nem jött össze. 30 elmúlok, mire házas leszek és gyerekeim lesznek. Nem késő ez sem, sőt, teljesen normális. De ideálisabb lett volna előbb. Nekem. Nektek nem. Ti úgy gondoljátok, éretlenek voltatok a házasodáshoz ilyen fiatalon. A kérdező nem. Nem tudom, mi verte ki nalatok ennyire a biztosítékot. Nekem nem adnak szüleim egy forintot sem semmire, ajándékot persze kapok szülinapra, karácsonyra, de örülnék, ha legalább egy kicsit támogatnának, pedig tudnának, csak nek akarnak. Mégsem verem le a kérdezőn...
Én voltam az egyik legnagyobb szájú itt. Nekem is van, csak a hülyeséget nem bírom.
Ha van ha nincs, ilyenkor házasodni főleg azért mert nemhogy mást de még a világot se ismerték meg, az életet, hülyeség. Egyszerűen ostobaság.
De oké legyünk mi a hülyék, de akkor miért irja ki ide ?! Mi életszerű ezen ?! Semmi. Egy idiota trollkérdés ez semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!