Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha még nem jegyzett el a párom, de gyűjtöm a pénzem esküvőre?
Sőt, már azelőtt elkezdtem, hogy megismertem volna.
Már 8000 eurom van félre téve és ha úgy számolom, hogy 1-2 év amíg megkér, akkor elég összejön egy álomesküvő + álomúthoz. Meg ő is belead, ez alap, mert mindent közösen állunk.
Szerintetek beteges, vagy okosan teszem, mert drágák manapság az esküvők? Azt tudja a párom, hogy gyűjtök, de azt nem, hogy konkrétan mire.
(Megbeszéltük már, mindkettőnknek esküvő és család szerepel a távoli tervei között, csak még nem szerepel napirenden, mert 10 hónapja ismerjük egymást)
24/N
Látom itt egyesek nagyon besavanyodottak :)
A házasságok mindig válással végződnek, sosem lehet jó vége. Gyakoris mentalitás.
Mindent értsetek szó szerint. 🤫😂
Mindegy, én tudom, hogy kit és miért szeretek. :)
Attól, hogy valaki elmondja a véleményét rólad (amit te kértél, hoppá), és az a vélemény nem egyezik azzal, amit hallani/olvasni szerettél volna, az már egyből "besavanyodott" szerinted.
Fogadd meg a saját - némi helyesírási hibával megírt - tanácsodat: "Azért, mert máshogy látjuk a világot, nincs jogod ítélkezni a felettem."
32 es lagzi utan mindenki visszakoltozik anyuhoz? Te is a ferjed is? Vagy alberlet? Esetleg valamelyikotok szuleihez becuccoltok???
Hat en elobb vennek lakast mint lagzit. Leven igy ismered meg a hu he nagy szerelmet ha par evet egyutt laksz vele.
A kérdésem egyébként sem arról szól, hogy minél hamarabb férjhez akarok menni. Ezt már ti költöttétek hozzá.
A kérdésemben annyi szerepel, hogy gyűjtök az esküvőre (ha eljön az ideje...nem írtam, hogy mos azonnal házasodni szeretnék.)
A 30 előtti szülésről pedig megkérdezhetnétek egy hozzáértő szakembert. Pl egy nőgyógyászt. Ő is egyetértene a véleményemmel, miszerint jobb a húszas éveinkben gyermeket szülni.
30 éves koromig rengeteg időm van. Ezzel a kérdéssel nem azt mondtam, hogy azonnal szülni akarok. Addig simán lehet saját házunk.
Mondjuk általában olyanok mondják azt, hogy nem érdekli őket az esküvő és a babázás, akiknek nem jött össze egy normális párkapcsolat.
Tessék belekötni az esetleges, gyors gépelés által vétett vesszőhibáimba, vagy a nagybetűk hiányába, esetleg a szósorrendbe.
Köszöntem a figyelmet. :)
A jó párkapcsolatnak nem a házasság és nem a gyerek az ismérve. A jó párkapcsolat pont az, amelyik tud működni papír, milliós lagzi vagy gyerek nélkül is.
Továbbá fontos összetevője az őszinteség. Pl. hogy meg tudod beszélni a partnereddel, hogy mire gyűjtesz, mi a szíved vágya stb.
A helyedben óvatosabban dobálóznék ilyenekkel, hogy csak azokat nem érdekli a házasság, meg a gyerek, akiknek nem jött össze egy normális párkapcsolat, 24 évesen 10 hónapos(!) lol kapcsolattal a pasiddal, akinek a háta mögött gyűjtöd a pénzt a lagzira.
,,Mondjuk általában olyanok mondják azt, hogy nem érdekli őket az esküvő és a babázás, akiknek nem jött össze egy normális párkapcsolat."
Ne haragudj, de ezen hangosan felnevettem. Ebből is csak az látszik, hogy fiatal, naív vagy , nem túl sok élettapasztalattal...Pár év és ezen a kijelentéseden te is jót fogsz nevetni és fogod majd a fejed, hogyan gondolhattál régen ekkora hülyeségeket..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!