Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit reagálnátok hogyha a pasinál akivel már egy ideje ismerkedtek, jegyzeteket találnátok, amelyekben rólatok írt fel infókat?
Nem arról van szó, hogy olyan dolgokat írt fel amiket nem kéne hogy tudjon rólatok…
Hanem olyanokat, amiket elmondtatok neki.
De ez akkor is furcsa, nem?
#1. Ha kaptam pár választ a kérdésre, akkor elárulom…
Ha már most leírnám, befolyásolnám a válaszokat.
Teljesen igazad van.
Jó, akkor én is leírom mit gondolok. Nekem sajnos valószínűleg az jutna eszembe, valamilyen személyiségzavara van,és próbál összefüggéseket keresni, valami után nagyon kutakodik , ül felette ,többször előveszi próbál következtetéseket levonni…szóval pörögnek a fogaskeresek ezerrel, de szerintem nem jó irányban. Hiszen ezt gyakran más is megteszi fejben,hogy újra játszak, de szerintem, aki le is írja, az nagyon keres valami mögöttes tartalmat…kicsit a skizofrének jutnak eszembe, ezért gondolmám,hogy vlamilyen mentális zavara lehet.
Nyilván én is furcsálnám egy kicsit, de ettől függetlenül lehet teljesen normális ember, mindenkinek van hóbortja.
De ez attól függ leginkább , hogy milyen stílusban írna rólam. Ha egy író teszi meg, pl az nem is olyan meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!