Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok le, ha a férfi, akivel ismerkedtek, nyíltan bevallaná, hogy nem tart titeket szépnek?
Vissza vagtam volna.
,, nahat, tenyleg egy rugora jar az agyunk, en is ugyan igy vagyok ezzel. :)”
Az a véleményem, hogy hiú, külsőorientált liba vagy :)
Az ne várjon őszinteséget, aki nem tudja elviselni.
hat én nem is attól ijednék meg, amit mondott, hanem attól, hogy ebből úgy tűnik, nincs rendben az önértékelése, meg úgy általánosságban a nőkről, világról alkotott képe kicsit merev. Hiszen nem lehet általánositani. Oké, nyilván csalódott az előző kapcsolataiban, de mégsem helyes az a gondolkodás, hogy a szép nő az beképzelt és ugyis átvágja a pasit, csak a szexre vagy a pénzre hajt...mert konkrétan ezt mondta ezzel....ugye te sem gondolod, hogy ez normális? nekem ugy hangzik, mintha tele lenne a pasi komplexussal.
Másrészt én nem azért szeretnék valaki barátnője lenne, mert én legalább nem vagyok ilyen- vagy olyan, hanem mert nagyszerűnek, csodásnak tart, akit önmagamért szeret, tehát azért, amilyen vagyok...remélem lehet érezni a különbséget.
Megértem a csalódottságodat. Mindenesetre próbáld meg neki elmondani, mi bánt, hogy ez rosszul esett és próbáld kifejteni hogy miért, lehet meg tudjátok beszélni. Ha tényleg tetszik neked a srác, akkor annak ellenére, hogy valami eltört, adnék neki még egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!