Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szóltok hozzá, ha a kiszemelt Nő közli veletek, hogy még sosem volt férfival? Hogyan reagálnátok? Izgatna, hogy esetleg Ti lehetnétek Neki az első?
Az előttem szólóhoz csatlakozom.
Értékes nőnél értéknövelő dolog.
Aki azt mondja neked, hogy hátrány, attól meneküljél.
Az egyéjszakás, ahol előny, ha nyitott, tapasztalt, lepedő akrobata.
Egyetlen gond, hogy valszeg (az első randitól számítva) nem néhány hét lenne maximum, mire oda jutnánk hogy lefekszünk egymással. Magyarul rohadt sokat kellene várni az első szexig.
Még 16-18 évesen amikor nekem is első volt (vagy csajoknak csak én), jó volt eljátszani hogy pár hónapig járunk, randizgatunk és közben nincs szex, de felnőtt emberként nem ehhez vagyok szokva. Maximum másfél hónapot várnék az első randitól számítva a szexig és lehetőleg azt is úgy, hogy előtte már legyen petting, vagy hasonlók.
26/F
Örülnék neki belül de lehet, hogy nem látszana rajtam .
Az őszinteségnek is örülnékbizonyos kor felett nem könnyű erről beszélni és ha már elmondja nekem az jó jel.
És persze próbálnék jó, figyelmes, pasija lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!