Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan reagálnátok le, ha a férfi, akivel ismerkedtek, nyíltan bevallaná, hogy nem tart titeket szépnek?

Figyelt kérdés
Online ismerkedek egy férfival már 2 hónapja. Először csak chateltünk, majd telefonáltunk, végül eljutottunk a skype-olásig, és hamarosan lesz élő találkozó is, mikor hazajön külföldről. Már többször kihangsúlyozta, hogy neki kifejezetten a belsőm tetszik, hogy egy rugóra jár az agyunk, és egyébként is, velem rendesen tud kommunikálni, ez az ami az előző kapcsolataiból hiányzott, és ez milyen jó, milyen szuper, továbbá a jóindulat, a kedvesség, ami szintén fontos neki. Néhány napja szintén szóba került ez valahogyan, és akkor gyakorlatilag színt vallott, hogy ő már nem akar szép barátnőt, mert a szép lányok el vannak szállva maguktól, és meg kell fizetni az árát, ha szép barátnőt akar az ember. Ez őszintén nagyon letaglózott, lényegében azt mondta, hogy nem tart szépnek, vagy legalábbis nem vagyok a zsánere. Hogyan fog így vonzódni hozzám? Már több napja nem beszéltünk, ő hívna, magyarázkodna, én hárítok. Úgy érzem, valami eltört. Ti mit tennétek a helyemben?
2018. márc. 7. 11:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

Fuss, Forrest, fuss!

1. Az önérzeteddel komolyan gondok vannak, mert egy normál önbecsüléseel bíró nő azonnal offolna egy ilyen pasit.

2. A pasi egy súlyos kisebbségi komolexussal bíró nyomorék, aki nek szintén alig van önbecsülése, egy szép nővel nem is mer kezdeni. Olyat keres, aki az ő szemében átlagos/kevésbé szép, a kapcsolatban meg majd uralkodhat. Vagy szimplán tudja, hogy gáz van vele, nem akar változtatni, és egy kevésbé "jó" nő mellett nem is lenne akkora a nyomás. A lényeg, hogy baj van az emeleten.

3. Én is jártam már olyan pasival, aki például kövér volt és nem túl jóképű, vagy mondjuk egy másinak csúnyák voltak a fogai.

Eszembe nem jutott volna belegázolni az önbecsülésükbe emiatt. Ha belementek a kapcsolatba, az azt jelenti, hogy így fogadtam őket el, innen kezdve nem gyengítem, hanem erősítem őket. Ha nem tudom azt mondani, hogy "hú de szexi vagy" vagy "nagyon jól nézel ki", akkor szimplán nem mondok semmit a külsejére, másra helyezem a hangsúlyt (hiszem akkor nyilván nem is a külseje fogott meg, hanem pl. hogy nagyon jó humora van, magabizos, intelligens).

Egy szó, mint száz, a helyedben gyorsan elfelejteném.

2018. márc. 8. 02:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány, férfiként válaszolok. Számíts arra, hogy amint teheti, lecserél egy számára szebbre. Amit mondott, az nem férfi nyelven úgy szól, hogy te kellesz, mert más nem áll vele szóba. Nem véletlenül. :)
2018. márc. 9. 07:57
 23/29 anonim ***** válasza:
Kukáznám. Azonnal.
2018. márc. 9. 08:04
 24/29 anonim ***** válasza:
85%

Helyedbe hagynám. Mi van, ha egyszer összefut olyan csajjal, aki nem csak belsőre, de külsőre is vonzza? Lehet ott hagyna téged.

Nem tudnék olyan lányt elképzelni magam mellé, aki nem tetszik, tudom rossz egyedűl, de mivel nem vagyok kishitű inkább maradok egyedűl, minthogy ne kívánjam az érintését, csókját, testét. Nyomasztó, undorító érzés fog el, ha belegondolok arra, hogy nem vonzó lánnyal vagyok együtt.

Szerintem keress egy olyan férfit, akinek tetszel, ez a srác kishitű, nagyon általánosít és gyerekesnek is tűnik.

2018. márc. 9. 08:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Megírnám neki, hogy ugyanúgy gondolom mint ő. Nem kell helyes pasi, mert azok mindig lelépnek. Kíváncsi lennék mit reagálna erre.
2018. márc. 9. 08:39
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy àlom nőnek tartson, de ha azt mondja nem tetszel neki, annak a kapcsolatnak nincs jövője. Vonzódni is kell a màsikhoz, legalább egy kicsit.
2018. márc. 9. 08:48
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem keresném többbet és nem is reagálnék rá,ha próbál keresni, találkozni.

Láttam már sok olyan kapcsolatot, ahol a pasi folyamatosan azt éreztette a nővel, hogy nem tartja vonzónak. Ezzel az a baj, hogy egy idő után el is hiszi a nő is maga, teljesen 0 lesz az önbizalma és egy roncs lesz. Meg hát az ilyen nem kapcsolat.

Szerintem ezt kár tovább erőtltetni,ha ezt így megmondta neked 2 hónap után,akkor mi lesz később?

Ne érezd magad rosszul, majd jön olyan pasi,aki külsőre is el lesz ájulva tőled és imádja majd minden porcikádat.

Én is találkoztam az ismerkedős pályafutásom alatt ilyenekkel, el kell engedni, nem tetszhetünk mindenkinek.

2018. márc. 9. 09:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Utolsonak teljesen igaza van!!

Kerdezo ne pocsekold el magad egy ilyen baromra.

2018. márc. 9. 14:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy ne keressen többet. A szépség relatív egyébként is.

Egyik barátnőmnek is ilyen volt a pasija. Szép lány, mégis állandóan azt sulykolta belé a barátja, hohy ő ronda, örüljön hogy vele van, mást úgysem találna ha szakítanának. Teljesen tönkre vágta lelkileg. Verte is.

Nekem volt olyan barátom, aki elmondta, hogy nem vagyok csúnya, de a magas, nagyon vékony nőket szereti. De van bennem valami, ami tetszik neki, a személyiségemmel együtt szexi. Átlagos és kissé duci vagyok. Ettől.függetlenül éreztem, hogy szexinek lát és a ruháimat is dícsérte, hogy csinos. Ez megint más. A tiéd inkább az elsőre hajaz. Amiből a bántalmazós kapcsolat lesz.

2018. márc. 16. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!