Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok le, ha a férfi, akivel ismerkedtek, nyíltan bevallaná, hogy nem tart titeket szépnek?
Hát nekem csak ilyen kapcsolatom volt, mert nem is vagyok szép, sőt...Nem várhatom el, hogy bárki szépnek tartson, ha objektíven ronda vagyok.
Attól még működhet, ha a pasi nem egy paraszt, de a leírásos alapján ő az.
Két srác írt rám úgy Facebookon, hogy előtte este koncerten/kocsmában találkoztunk. (Nem egyszerre :D)
Mindkettőnek azt válaszoltam, hogy nem akarok találkozni, mert ronda vagyok, ha esetleg nem emlékeznének rám tisztán. (Képem ugye ilyen kinézettel soha nem volt semmilyen közösségi oldalon.)
Az elején győzködtek, hogy depedignekiktetszettemjólnézekki, aztán végül bevallották, hogy nekik nem a külső a lényeg és ronda lány is megfelel nekik. Főleg ilyen vonzó személyiséggel, mint az enyém, haha.
Így már beleegyeztem a randikba. Az egyikből rövidebb kapcsolat lett, a másikból hosszabb. Teljesen korrekt módon bántak velem, sose éreztették, hogy kevesebbet érnék, mint a normális külsejű lányok. Még bókoltak is, hogy szép vagyok. Az elején nem tetszett, de később elfogadtam, hogy ocsmány külsővel is lehetek szép valakinek, csak más értelemben.
Én dobnám a fenébe. Objektíven nézve én is elég középszerű vagyok, és nincsenek illúzióim arról, hogy a barátom is tudja ezt, de attól még van benne annyi lovagiasság, hogy bókol nekem és hazudik valami szépet, ahogy én is neki, és pont.
Ez szerintem egy olyan skill, amit egy értelmes ember ismer és alkalmaz is egy békés kapcsolat érdekében, attól teljesen függetlenül, hogy pontosan tudják, hogy egyikőjük sem egy top modell. Ha szociálisan ennyire visszamaradott, akkor más területeken még durvább hiányosságok lehetnek nála, és erre nem lennék kíváncsi.
Akkor miért vele ismerkedsz? Mert ő jelentkezett? Ja...
"de attól még van benne annyi lovagiasság, hogy bókol nekem és hazudik valami szépet, ahogy én is neki, és pont"
Hát akinek a hazugság lovagiasság, az meg is érdemli, hogy hazudjanak neki :)
Nem venném magamra túlzottan, de azért azt megjegyezném, ha ez egyértelműen nekem szólna, hogy akkor nem egymást keressük. Én sem lennék olyannal, aki stratégikusan azért választott engem, mert nem jövök be neki annyira. wtf. Az, hogy neki nem jövök be, nem jelenti azt, hogy nem vagyok szép nő, vagy más nem tart annak. Szóval ezzel csak magát nyugtatná max.
De én naiv vagyok: azt is meg merem kockáztatni, hogy ebben semmi célzás nem volt, csak kibukott belőle, hogy ez van, tőled függetlenül. Lehet, hogy csak nagyon durván félreérthetően fogalmazott...
Megköszönném az eddigi kellemes perceket, de személyes tali már nem lenne.
Nyilván senki nem tetszhet a világon mindenkinek, de azért legalább a párom tartson már szépnek. Vagy a leendő, ha még csak randizgatunk.
Meg különben is, ha most becsicskulsz neki, ki tudja mire treníroz legközelebb: bejönnek neki a nők akik nem sminkelnek, a nők akik sosem vésznek új ruhát, a nők akik nem dolgoznák hanem a férfit várják haza? Oda sem figyelsz és már egyre kevesebb esélyed lesz lelépni ha belemész.
Ha sokszor átverték, hát, így járt. Szomorú, rossz lehet, de ne cseszerintse el a te életedet is.
"Az, hogy neki nem jövök be, nem jelenti azt, hogy nem vagyok szép nő, vagy más nem tart annak."
Végre valaki, aki értelemmel tud hozzáállni a kérdéshez, nem indulattal.
Bunkó. Teljesen mindegy, hogy úgy nézel ki, mint egy top modell, vagy ha lemész a bányába feljön a szén, két hónapos on-line ismeretség után nem mondunk ilyet a másiknak. Dicsérje meg a kedvességedet, vagy bármit, amit pozitívnak talál benned, és hallgasson arról, hogy előre állnak a fogaid, elhízott vagy, és csupa pattanás a bőröd. Erre való a tükör.
Te se mondtad meg neki, hogy nem tartod egy Einsteinnek, de nem is baj, te elhatároztad, hogy csak ostoba pasikkal kezdsz komolyabb kapcsolatot. 80-as IQ fölött már folyton akadékoskodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!