Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit reagálnátok hogyha a pasinál akivel már egy ideje ismerkedtek, jegyzeteket találnátok, amelyekben rólatok írt fel infókat?
Nem arról van szó, hogy olyan dolgokat írt fel amiket nem kéne hogy tudjon rólatok…
Hanem olyanokat, amiket elmondtatok neki.
De ez akkor is furcsa, nem?
24 éves vagyok.
Lehet, hogy tényleg gerinctelen féreg vagyok, nem zárkózom el ez elől, de én belülről egyáltalán nem látom a problémát azzal amit csinálok…
Csak a jegyzeteléssel, ezért is írtam ki a kérdést.
De erről én is érzem, hogy creepy.
Viszont, hogyha nem ismerkednék egyszerre több nővel, akkor soha nem látnék puncit és még mindig szűz lennék… Amivel talán nem is lenne akkora bajom, de akkor meg azért sem találnék párt soha.
Kb. 30 nővel ismerkedtem és ebből hárommal lett szex.
Ha mondjuk egyszerre ismerkedek 4 lánnyal, és mondjuk mindnél 25% esélyem van kapcsolatra vagy szexre, az nem azt jelenti hogy összesen 100% esélyem van (sajnos).
Kapcsolat alatt nem szoktam senkivel sem ismerkedni, de jelenleg nem vagyok kapcsolatban senkivel akivel ismerkedem…
Még csak csók sem volt, annak ellenére hogy valakivel beszéltem erotikus témákról is.
De azok a lányok akiknél nekem esélyem van, általában nagyon nehezen kaphatóak és nagyon komoly kapcsolatnál lehet szó csak szexről velük…
Sokan húszas évik közepén is szüzek.
Egy olyan nő akinek “normális” (én mondjuk inkább úgy fogalmaznék, hogy átlagos vagy megszokott) a hozzáállása a férfiakhoz, a szexhez és az ismerkedéshez… Tehát akinél mondjuk 3 randi után már van testiség és lehet nyíltan beszélni kapcsolatról is, aztán ha nem működik, akkor max. keres mást, velem nem fog kezdeni, ha a fejem tetejére állok sem.
Mert ha mondjuk 10/6 pontos a nő, akkor ezeket a dolgokat 10/8 meg 10/9-es pasikkal fogja csinálni…
Abszolút nem tekintem tárgynak a nőket, ennél semmi sem áll tőlem távolabb.
Puncit akarok, mert férfi vagyok.
Ha nem akarnék, akkor nem lennék férfi, vagy nem lennék heteró…
A punci tulajdonosát attól még tisztelem, alapvető emberi szinten legalábbis feltétel nélkül. Ha ennél több van benne, akkor meg jobban, de erről meg általánosságban nem lehet beszélni…
És nem, nem pontozom a nőket, nem tudom miért írtad ezt direkt így, holott abban a kommentben is pontoztam a férfiakat is!
Én mindent pontozok, a filmeket is, stb. ahogy a legtöbb férfi, a férfi agy így működik ezt el kell fogadni…
A tízes skálán való pontozással az a baj, hogy nem elég kifejező, túl egysíkú…
De amúgy megteszi.
Ha nem akarok valamiről egy 10 oldalas kritikát írni, akkor csak pontozom a tízes skálán és kész…
He Te nem hiszel abban, hogy embereket lehet pontozni, akkor Te gyakorlatilag a szinteket tagadod, ami nevetséges, mert TÉNY hogy még a nők is szintekben gondolkodnak.
"Puncit akarok, mert férfi vagyok"
Messze vagy te a férfitól.
#28.
Te álltatod magad.
Minden férfi akarja a puncit, ha nem meleg, vagy asszexuális, vagy bármi ilyesmi…
Azok is akik normálisak a nőkkel és nem bunkók.
Amúgy én sem vagyok bunkó, csak legalább egy anonim oldalon szeretek egyenes lenni, ha a valóságban ehhez nincs is mindig merszem. (Bár általában van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!