Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit reagálnátok hogyha a pasinál akivel már egy ideje ismerkedtek, jegyzeteket találnátok, amelyekben rólatok írt fel infókat?
Nem arról van szó, hogy olyan dolgokat írt fel amiket nem kéne hogy tudjon rólatok…
Hanem olyanokat, amiket elmondtatok neki.
De ez akkor is furcsa, nem?
Na akkor leírom.
Én a férfi vagyok…
Valóban azért írok de dolgokat, mert több lánnyal is ismerkedek egyszerre… Ha nem tenném, sosem találnék párt/partnert.
Mivel nem az a tipikus jó pasi vagyok.
Valakivel 4 hónapja ismerkedem és haladnak a dolgok, de nagyon lassan… De aztán mi van, hogyha mondjuk a 6. hónap után elválnak útjaink? Akkor megy ez az idő a levesbe?
Ha van lehetőségem, akkor nem utasítok vissza senkit azért mert van más is (akivel még nem szexeltem).
Viszont nem olyan jó a memóriám, félek hogyha nem írok fel lényeges dolgokat, akkor elfelejtem vagy összekeverem, hogy melyik lánnyal mi történt.
De amúgy még nem volt ilyen, csak félek hogy megtörténhet.
De rájöttem, hogy lehet inkább nem kéne jegyzetelnem, mert ha valaki észreveszi, akkor skizónak vagy pszichopatának néz…
#14.
Hát nem derül ki.
Több mint egy hónapig csak online ismerkedtünk…
Aztán taliztunk nagy nehezen.
Utána megint csak online, majd megint tali…
És már intimebb lett a viszonyunk, de nagyon lassan.
Hidd el, hogy nagyon nehéz tud lenni a nőkkel.
Ha nem vagy 10/10-es pasi, akkor meg kell becsülnöd minden egyes nőt aki egyáltalán szóba áll veled és lehetőleg nem elriasztani…
Engem pont ezzel riasztanál el.Hogy te mindenkit is ,, meg akarsz becsülni’’. Nekem nem kéne olyan férfi, aki minden lehetőség után kap, azt érezném én is csak egy vagyok a sok közül,s igazán nem is engem akar….hanem valakit. Nekem az jönne le nem gondolod komolyan , főleg, ha hónapok óta húzódik.
És miért halad ilyen lassan? Főleg a mai viszonylatokban.
Honnan veszed,hogy nem vagy az? Főleg, ha ennyi nő van körülötted
Ott lenne vége a kapcsolatnak.
Aki ilyet csinál, annak súlyos titkai vannak, és én nem óhajtok egy titkolózó emberrel együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!