Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha még nem jegyzett el a párom, de gyűjtöm a pénzem esküvőre?
Sőt, már azelőtt elkezdtem, hogy megismertem volna.
Már 8000 eurom van félre téve és ha úgy számolom, hogy 1-2 év amíg megkér, akkor elég összejön egy álomesküvő + álomúthoz. Meg ő is belead, ez alap, mert mindent közösen állunk.
Szerintetek beteges, vagy okosan teszem, mert drágák manapság az esküvők? Azt tudja a párom, hogy gyűjtök, de azt nem, hogy konkrétan mire.
(Megbeszéltük már, mindkettőnknek esküvő és család szerepel a távoli tervei között, csak még nem szerepel napirenden, mert 10 hónapja ismerjük egymást)
24/N
Nem beteges, hanem előrelátó. Az a része picit furi, hogy ekkora összeget gyűjtöttél már. Utazásra rendben (az új élményeket ad és kellemes is), de egy lagzi nem ér annyit, hogy ennyit elszórj rá.
Melyik országban élsz? Az Eurós számításod alapján, nem Magyarországon.
Szlovéniában élek.
Hát, ismerősök elmondása alapján Magyarországon 3-4 millió is lehet egy “igényesebb” esküvő, itt is 15 ezerrel kalkulálnak...
Igen, tudom, hogy ez sok pénz, de olcsóbban szinte nem lehet kihozni ha mindent megszervezel. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!