Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem munkahelyi jegyzet füzetébe kolleganője idézeteket írogatott Az élet nem habos torta, a változatosság gyönyörködtet, nem akarásnak nyögés a vége. Kérdésemre miért írhatta ezeket a válasz az, hogy nem tudja fogalma sincs. Ez lehetséges?
Ki akar vele kezdeni. Ez lehet csupán egotuning is a csaj részéről, de nyomulás is.
A pasik meg állandoan a hülyét játszák ilyenkor meg a hó't ártatlant, de utálom.
Hát azt nem tudom, de ha bárki az én jegyzetfüzetembe írogatna, az biztos hogy eltörném a kezét, pedig béketűrő ember vagyok. :D
Amúgy bármi lehetséges, lehet hogy viszonyuk van, lehet hogy kattant a nő és kéretlenül zaklatja a férjed. Utóbbit szerintem a főnöküknek vagy a munkaügyön tudja jelezni. Ha nem teszi, akkor nem zavarja.
"A férjem tagad."
Mit tagad pontosan?
Ez egyébként hogy derült ki? Haza szokta vinni a füzetet és megláttad?
Ez a három mondat egyébként nem idézet, hanem közmondás, méghozzá eléggé beszédes közmondások, ha egymás után elolvasod őket. Általában nem szoktam az ördögöt a falra festeni, de biztos jó oka volt rá, hogy pont ezeket véste bele a füzetbe...
Akkor állítása szerint gondolom csak a nő kattant rá és ő mászna. Rendben.
Mit tett hogy leállítsa? Elbeszélgetett vele? Ha az nem működött, hányszor jelezte a főnöknek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!