Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem munkahelyi jegyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem munkahelyi jegyzet füzetébe kolleganője idézeteket írogatott Az élet nem habos torta, a változatosság gyönyörködtet, nem akarásnak nyögés a vége. Kérdésemre miért írhatta ezeket a válasz az, hogy nem tudja fogalma sincs. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kollèganője csak simán idióta, hogy ilyeneket ìrogat. Meg különben is, mit akarna egy 25 èves csaj egy többgyerekes, 20-25 (te tudod pontosan) èvvel idősebb, házas embertől? Nem egy főnyeremèny ám egy ilyen fèrfi...
2022. febr. 10. 17:14
 52/78 A kérdező kommentje:
De jó ilyet is olvasni!
2022. febr. 10. 17:23
 53/78 A kérdező kommentje:
De mi van ha pont ez jön be neki. Azért előfordult már a történelemben
2022. febr. 10. 17:27
 54/78 anonim ***** válasza:
95%
Támad... na akkor ez budos nagy kamu. Tudja Ő
2022. febr. 10. 17:59
 55/78 A kérdező kommentje:
Nem egyértelmű mivel gyanúsítva érezheti magat.
2022. febr. 10. 20:23
 56/78 A kérdező kommentje:
Mindegy köszönöm a válaszokat. Hasznosak voltak. Többfélék vagyunk ez kiderült.
2022. febr. 10. 20:37
 57/78 anonim ***** válasza:
74%

"mit akarna egy 25 èves csaj egy többgyerekes, 20-25 (te tudod pontosan) èvvel idősebb, házas embertől?"

Erről tudnék mesélni! Sokan pont ezt tartják izgalmasnak, hogy egy idősebb, házas férfival kikezdenek. Nem kell rá mosni/főzni, de lehet vele kalandozgatni. Ráadásul a férfiak jó része nem utasít vissza egy nála 20 évvel fiatalabb nőt, ezt azért szerintem mindenki látja a környezetében.

Munkahelyemen a csoportvezetőnk két gyermekes apuka (felnőttek a gyerekei, a férfi 50 feletti) és összegabalyodott a cégnél egy 25 éves csajjal, aki tavaly ment hozzá egy korabeli sráchoz. Mindenki tudja, hogy mit csinálnak, nem egyszer láttam őket együtt a raktárban vagy amikor jövök dolgozni, kint az autóban. És nem ők az egyetlenek, akikről köztudott, hogy nem csak munkakapcsolat van köztük.

Nem azt mondom, hogy nincsenek tisztességes emberek/kapcsolatok, de sajnos nagyon sok a megcsalás, főleg, ha otthon amúgy is problémák vannak.

2022. febr. 11. 10:43
 58/78 anonim ***** válasza:
22%
"Nem kell rá mosni/főzni" - 58, semelyik férfira nem kell mosni főzni. Én 25 évesen találtam egy érett, intelligens egyedülálló férfit, akire szintén nem kell mosni, főzni, ugyanis nem egy kisgyerek szintjén van agyban.
2022. febr. 11. 11:18
 59/78 anonim ***** válasza:
42%
#59 Szerintem pontosan érteni lehet, hogy mit írtam, de nyugodtan ragadd ki a legjelentéktelenebb részt és forgasd ki, ha így esik jól
2022. febr. 11. 11:31
 60/78 anonim ***** válasza:
29%
Igen, azt írtad, vonzó lehet a férfi a nőnek, mert nem kell rá mosni/főzni. Elárulnád, ezt hogy értetted, ha szerinted én félreértettem valamit?
2022. febr. 11. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!