Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem munkahelyi jegyzet füzetébe kolleganője idézeteket írogatott Az élet nem habos torta, a változatosság gyönyörködtet, nem akarásnak nyögés a vége. Kérdésemre miért írhatta ezeket a válasz az, hogy nem tudja fogalma sincs. Ez lehetséges?
Teljesen naiv feltételezés lenne azt gondolni, hogy mondjuk tényleg nem tartja a férjed lényegesnek ezeket a fírkákat?
Ilyeneket rossz munkakörnyezetben egymásnak írhatnak kollegák is, nem?
Továbbra is hazahozza a füzetet, vagy eldugja?
De szánalmas a férjed. Persze, egy kolléga csak úgy bele írogat....kockakac
Szegény kis áldozat. Egy 25 éves csaj nyomul, de ő ártatlan. 🤣🤣🤣🤣🤣
Az a baj, ha bemész, magad alázod meg,mert ha a férjed kavar vele, neki kell ezt lezárni, de nem fogja hidd el .
14:50 vagyok.
Az, hogy kidobta a füzetet, lehet tényleg azért van, mert totál semmi olyan érzés nincs mögötte, ami fontos lenne neki.
Figyeld a napokban a jeleket, de ne mint a féltèkeny feleség, hanem az, aki próbál bízni a párja válaszában.
Ha tényleg kavarnak, előbb utóbb más is lesz a füzetbe irogatásnál.
Az a baj, ahány férfi annyi gondolkodás.
Ismertem én olyat is, aki munkaidőben végig udvarolta az összes női kollégáját, apró puszik, ölelések. De ahogy letelt a munkaidő, mindet és mindent el is felejtett, csak a felesége létezett számára. És nem mert papucs volt.
Meg a másik végletet is. Éveken keresztül csalta a feleségét, totál szerelmes volt a szeretőjébe.
Tehát csak beszélgetéssel derítheted ki mi is van esetetekben. Mi itt aztán találgathatunk.
#48-hoz.
Ráadásul mikor az első példában szereplővel a fiatal kolléganő komolyabban próbálkozott, a férfi még rá is pirított mindenki előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!