Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy azért jegyzett el, mert fél, hogy ha szakítunk akkor nem talál mást, illetve jobbat és ezzel akarna megtartani?
3 nappal ezelőtt nagyon boldog voltam mikor a barátom megkérte a kezem.
Először a barátomtól hangzott el másnap, hogy reméli most már örökké együtt maradunk. Ezen picit elgondolkodtam, de utána másnapig nem is foglalkoztam vele míg a többiek nem mondták.
Utána hallottam az édesanyjától, 1-ik barátnőmtől is, hogy (tudom nagyképűen hangzik) de, hogy nem talál még 1 ilyen jó nőt, és így biztos, hogy soha nem hagyom el.
A másik ami zavart, hogy minden közösségi oldalt teleposztolt közös képeinkkel, az eljegyzéssel gyűrűvel már eljegyzés után 2-3 perccel....mondtam neki h talán nem kéne világ szeme láttára megjeleníteni...de azt mondta, hogy tudja meg mindenki milyen csaja van neki.
És ehhez sajnos 35 éves (persze tudom a kor sokszor nem számít)
én 31/N
Ismerek ilyen párt, a faszi külsőre olyan kis esetlen, a csaj meg gyönyörű, ráadásul értelmes , intelligens is.
Nem mondanám azt, hogy a csaj a pénzéért van vele, mert okés jól keres de azért nem azaz egetverő összeg.
Gyakorlatilag a srác kirakatként használja a csajt, a neten mindenhol ahol csak lehet twitter, insta, facebook, a profilképen háttérkép stb stb...mindenhol közös képek...
Mint amikor a 18 éves hülyegyerek kap egy 20 millás BMW-at apucitól...
ráadásul itt tutira, hogy a srác fél attól, hogy ha a csaj elhagyja akkor még egy ilyen jó csajt nem talál...tudom, mert régi barátom a srác, és mondtam is már neki régen, hogy minek ez a cécó..és el is mondta, hogy igen ezért.
néha már beteges
Az én anyám is azt mondja a feleségemnek, hogy még egy olyan nőt nem találnék, mint amilyen ő. Mondjuk ők inkább vannak anya-lánya kapcsolatban, mint anyós-meny.
Az, hogy rögtön a Facebookra pakolja a képeket és a külvilágnak mutogatja a boldogságát, nem pedig megéli elég gyenge jellemre mutat. De valószínűleg eddig is ilyen volt.
Én nem látnék bele sokat. Ha érezteti is, hogy szeret, akkor nincs nagy probléma. Ha a gesztusok inkább a külvilágnak szólnak, mint neked, akkor elgondolkodnék.
Fú azt a részét én is rühellem, mikor addig míg....
nincs fent a közösségi oldalon, hogy az asszony terhes, vagy unoka van, vagy házasság, vagy eljegyzés addig az meg sem történt....
kedvencem :D
Amikor családi összejövetel van, egy nagy asztalnál együtt ül, egymással szemben a szülők gyerekek....a szülő megoszt egy képet odaírja nagyon szeretlek kislányom, majd a kislánya is odaírja én is szeretlek...
Talán gondold át eddig milyen volt vele a kapcsolatod, gondold végig az együtt töltött éveiteket, meg, hogy mások mondtak e valamit korábban...
Esetleg eddig nem vetted ezeket észre vagy nem foglalkoztál vele...
Hogy ez őszinte szeretet volt e, vagy néha néha beteges ragaszkodás, és mutogatás, büszkélkedés ami inkább csak a külsődet illeti....
Háát gondold végig.
DE! Amíg ilyen kétségeid vannak, addig ne házasodj meg!!
Barátnőm mellett is csak ezért tart ki a csicska pasija és állandoan pénzeli. Bnőm kb 10 pontos a pasija 5.
De családjuk is van már.
Bnőm meg azert van vele mert ugy érzi ugy se találna mást aki hűséges is, meg pénzeli is, jo apa stb.
Megalkuvó.
ó a gyerek a másik.....
Erre azért nagyon figyelj oda, ez a másik amivel néhány férfi szeretné maga mellett tudni a nőt....
Valami megnyomta a vészjelzőt a fejedben. Nem lehet, hogy te adtad nagyon alább vele? És most kezdesz rájönni, hogy nem vagytok egy szinten?
Mindenesetre járj a végére, mert ez magától nem fog elmúlni, ezt csak elnyomni lehet, de az meg később nagyot robban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!