Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet azt finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt finoman megfogalmazni, hogy nem szeretnék gyereket látni az esküvőmön?

Figyelt kérdés
5-6 év alattira értem, akik nem tudnak még normálisan viselkedni.
2022. febr. 25. 18:01
 71/92 anonim ***** válasza:
90%
Férfi vagyok, és nem lesz gyerekem, de köszönöm, majd magamba nézek.
2022. márc. 2. 18:17
 72/92 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem a vendégek döntik el, hogy ők személy szerint kívánnak-e kínlódni a kölkeikkel pl a MI esküvőnkön, hanem én és a vőlegényem. A lényeg: mindig az adott házaspár dönti el, hogy a nagy napjukra, amibe rengeteg pénzük, idejük és energiájuk van benne, ki jöhet el! Gyengébbek kedvéért: az, akiknek ők meghívót adnak! Egy gyerek kismillió módon tönkre tud tenni egy esküvőt vagy minimum zavarni tudja azt a folyamatos nyavalygással, hisztivel, rohangálással, visítozóssal stb stb.

Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek nem képesek felfogni, hogy egy esküvő - ami jobb esetben egyetlen egy alkalommal van az ember életében -, nem az ő kölke körül forog, hanem első körben a házaspárról. Ne akarjunk már belehalni, ha pár órát gyerek nélkül kell lenni basszus..

2022. márc. 2. 19:16
 73/92 anonim ***** válasza:
16%

Ok a te eskuvodon így lesz

A mienkre a 2 unokaocsem pl hozza több szaz km-rol a gyerekeiket is Természetesen szeretettel várjuk őket

2022. márc. 3. 07:53
 74/92 anonim ***** válasza:
100%
Magánügyed, ahogy a kérdezőnek is, hogy ő nem kíván gyereket látni az esküvőjén!
2022. márc. 3. 09:26
 75/92 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet kérdező, hogy valószínűleg sehogy, mert mindenhol vannak akik teljesen bele vannak b***ulva a gyerekeikbe, és ezen besértődnek mint az óvodások.

Ha szűk körű esküvő lesz, akkor személyesen is elmondhatjátok, ha nagyobb akkor írjátok bele a meghívóba, hogy xy kor alatt nem megoldható a részvétel.

Az esküvő felnőtt rendezvény, én őszintén sose értettem minek hurcolnak oda sokszor viselkedni nem tudó, neveletlen kisgyerekeket. Nem oda valók.

A mi esküvőnk is gyerekmentes volt, és szuper volt:) persze 1-2ember behisztizett😂, az ilyen jobb is ha nem megy el, hidd el. A többiek felnőttként elfogadták a dolgot. Más ismerőseinknél is volt ilyen, szóval nem volt akkora meglepetés.

Voltunk már jó pár esküvőn az évek alatt a férjemmel, és ahol gyerekek voltak, mindig sokkal rosszabb volt. Alapból akik gyerekkel vannak , azokkal vagy alig lehet beszélgetni, vagy épp az a gond, hogy nem figyelnek a gyerekre és az tönkretesz valamit, nem tud viselkedni.

A babák, pici gyerekek pl végig üvöltötték az adott párnál a szertartást több esetben is, mert akkora tahók voltak a szülők hogy nem vitték ki a gyerekeket/, egy 5 éves pisis gatyával folyton odaszaladt a fotózáskor és tönkretette őket, volt rohangálás az asztalok közt- fellökdösték a vendégeket, egyszer az egyik gyerek leöntötte a menyasszony ruháját, egy másik belemarkolt az esküvői tortába mielőtt felvágták... Stb stb

Jobb az ilyesmiket elkerülni. Jó esetben egy esküvőd van az életben, olyan legyen amilyet ti akartok:)

2022. márc. 6. 01:31
 76/92 anonim ***** válasza:
17%

Mi rábíztuk mindenkire, hogy gyerekkel érkezikge vagy sem. Aki pici gyerekekkel jött, annak felajánlottuk, hogy hozzanak nagyit is, nem azon a plusz egy-két főn múlik bármi is, de talán mindenkinek könnyebb, ha van segítség.

Legnagyobb meglepetésemre a legtöbben gyerek nélkül jöttek. Amolyan "kimenőnek" tekintették az esküvőnket, ahol végre jól ki lehet rúgni a hámból. XD Őszintén... nekem tök mindegy volt, az ott lévő gyerekekkel együtt is jót buliztunk, az otthon hagyottak pedig nem hiányoztak. Nem erte koncentráltam egyáltalán, csak hogy érezzük jól magunkat.

Az viszont tény, hogyha nekem valaki azt mondaná a barátaink közül, vagy a családunkból, hogy minket szívesen látnak, de a gyerekünket hagyjuk itthon (ez nem lehetőség, hanem elvárás), akkor valószínű el sem mennék. Valahol gáznak tartom ezt, hiszen pici gyerekről van szó. Normál helyzetben valószínű alapból azt mondanám, hogy köszönjük a meghívást, a gyerkőcre addig vigyáz a mama. De ha ez elvárás, akkor nagyon negatív visszacsengése lenne ennek a fejemben.

2022. márc. 6. 11:41
 77/92 anonim ***** válasza:
85%

"Aki pici gyerekekkel jött, annak felajánlottuk, hogy hozzanak nagyit is"

Aztán a nagyi is hozhat még plusz egy főt.

2022. márc. 6. 19:56
 78/92 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de neked ez miért fáj?
2022. márc. 6. 19:58
 79/92 anonim ***** válasza:
83%
Engem? Tőlem aztán a saját esküvődre elhívhatod a körmösöd keresztlányának a neveltfiát is.
2022. márc. 6. 20:00
 80/92 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem az egy gesztus, hogy hozzanak valakit magukkal, aki igény szerint vigyáz a gyerekekre, foglalkozik a gyerekekkel, míg a szülők is tudnak lazulni. Mi örültünk, hogy együtt ünnepeltek velünk, az hogy cserébe egy család hozott egy nagyit, akit megvacsoráztattunk, hát na bumm. Ennél nagyobb bajunk és kiadásunk sose legyen. :) Ha ezt nem lehet megérteni, akkor ne is menjünk bele, mert nagyon más a világszemléletünk. :)
2022. márc. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!